12 / 05 / 2024

Cadde Varlık ne zaman teslim

Cadde Varlık ne zaman teslim

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Varlık fonu satılıyor!

Varlık fonu, yapılan değişiklikle ‘yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği' kapsamına alındı. Peki bu ne demek oluyor? Varlık fonu satılıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası nihai getiri oranı ne kadar?

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içi halka arz ihracına ilişkin kira sertifikalarının yıllık basit getiri oranı yüzde 18,00, dönemsel getiri oranı ise yüzde 4,5863 olarak belirlendi.

Varlık barışından yararlanmak için son 10 güne girilecek!

Yurt dışındaki para, altın, döviz ve menkul kıymetlerin Türkiye'ye getirilmesine imkan sağlayan varlık barışı uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 30 Haziran'da dolacak.

Türkiye Varlık Fonu'nun İFM'ye ortak olması mecliste!

Türkiye Varlık Fonu'nun İstanbul Finans Merkezi Projesi'ne ortak olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi'ne sermayedar olacak!

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, İstanbul Finans Merkezi projesine hareket kazandırmayı planladıklarını söyledi. İstanbul Finans Merkezi'nin 2022'de tamamlanacağı belirtti.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası nihai getiri oranı ne kadar?

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde ihracını gerçekleştirecek olduğu kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 24,00 dönemsel getiri oranı yüzde 7,0356 olarak belirlendi...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

TF Varlık Kiralama kira sertifikası getiri oranı ne kadar?

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi kira sertifikası nihai getiri oranı hakkında açıklama yaptı.

Cadde Varlık ne zaman teslim Haberi

Cadde Varlık ne zaman teslim

ALB Varlık Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Cadde Varlık projesinde 1+1 ve 2+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.  Ocak 2018'de teslimlerin yapılması planlanan projede 510 konut ve 40 ticari birim olacak. 


Cadde Varlık 2017 fiyatları!


Cadde Varlık 2017 fiyatları 1+1 dairelerde 391 bin TL' den başlıyor. 


Cadde Varlık projesinde 1+1 dairelerin alanları 85 ile 97 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 97 ile 117 metrekare arasında, dükkanların alanları ise 70 ile 100 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa edilen proje 3 blok halinde tasarlandı. 




Adres: Mahmutbey Mahallesi, Ordu caddesi No:24 Mahmutbey - Bağcılar / İSTANBUL




Telefon Numarası: 0212 446 42 52

WEB: http://www.albyapiinsaat.com/

Ezgi...