07 / 05 / 2024

CaddeBostan izmir iletişim

CaddeBostan izmir iletişim

Avcılar İnşaat yeni projesi  İzmir’in yeni kalbi Bornova’da hayata geçiriliyor. Proje yatırımcısına karlı bir yaşam anahtarını sunmaya hazırlanıyor. 

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

İzmir Jardin Eden iletişim!

Pana Yapı imzasıyla inşa edilen projede ön talep dönemi devam ediyor. İzmir Jardin Eden iletişim bilgisine göre telefon numarası 0216 565 17 77 olarak belirlendi.

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim!

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kavuklar Bornova Residence projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

İzmir Marka 333 iletişim bilgileri!

İzmir İl'i Çiğli'de inşa edilen proje 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. İzmir Marka 333 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 600 6 333 olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka 360 iletişim!

Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükselen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 370 74 74 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

CaddeBostan izmir iletişim Haberi

CaddeBostan izmir iletişim

Avcılar İnşaat CaddeBostan projesini CaddeBostan Satış Ofisi’nde gerçekleştirilen lansman toplantısı ile tanıttı. Avcılar Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Genel Müdür Göksel Ünlü, Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı, Satış Müdürü Emrah Günenç ve Proje Mimarı Emre Öztürk proje ile ilgili bilgileri paylaştı.

Arsa alanı 25 bin metrekare olan Avcılar İnşaat CaddeBostan projesinde oturum alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi. Projede  202 adet konut, 3 adet ticari bölüm, büyüklükleri 70 ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, Bahçe Dubleksi daire seçenekleri yer alıyor.

Avcılar CaddeBostan projesi; 1.500 metrekare kapalı alan içinde, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kickbox – jimnastik salonu, toplantı salonu, masa tenisi – langırt salonu, mini futbol sahası, cep sineması, karaoke alanı, spa, hamam ve sauna...