29 / 04 / 2024

Çadır Mimarlık Şişli

Çadır Mimarlık Şişli

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

Hükümetin kentsel dönüşüm planı hazır! Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı!

Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı. Dirençli Şehirler ismi verilen yeni strateji kapsamında depremin dışında küresel iklim değişikliğiyle giderek artan su stresi, sel, tarımsal kuraklık gibi afet ve etkilere karşı da kırılganlık azaltılmış olacak.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Özgür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dursun tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Demirkır Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Demirkır Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökçen Demirkır tarafından kuruldu.

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Touraj Toumak tarafından kuruldu.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Çadır Mimarlık Şişli Haberi

Çadır Mimarlık Şişli


Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu. Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Şişli'de yer alıyor.



İş konusu;


MİMARLIK-MÜHENDİSLİK  a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. b. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak c.  Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, her türlü maket yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. d.  Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına...