04 / 05 / 2024

Cafer Açıkça

Cafer Açıkça

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Kağıthane'de kuruldu.

Kütahya'daki Cafer Paşa Darülkurrası restorasyonla ayağa kaldırılacak!

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası'nda restorasyon çalışmaları başladı...

Tarihi Cafer Paşa Camisi yeniden inşa ediliyor!

Adana'da 1648'de yapılan, 1950'li yıllarda yol çalışması sebebiyle yıkılıp üzeri kapatılan tarihi Cafer Paşa Camisi, kazı sonrası ortaya çıkarılan temeli üzerine yeniden inşa ediliyor.

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Bursa Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarını iki yıl önce başlattığı Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Eyüp Arakiye Cafer Ağa Camii ibadete açıldı!

Arakiye Cafer Ağa Camii, Başkan Remzi Aydın'ın girişimleriyle gerçekleştirilen restorasyonun ardından ibadete açıldı. Açılış sonrası Başkan Remzi Aydın cami cemaati, mahalle sakinleri ve esnafla bayramlaştı.

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Kağıthane'de kuruldu.

Seyhan Cafer Paşa Camii 300 günde tamamlanacak!

Tarihi Taşköprü'nün merkez Seyhan ilçesi kısmında 65 yıl önce yol genişletme çalışması sırasında yıkılan Cafer Paşa Camisi yeniden yapılacak.

Adana Cafer Paşa Camii yeniden inşa edilecek!

Tarihi Taşköprü'nün merkez Seyhan ilçesi kısmında 65 yıl önce yol genişletme çalışması sırasında yıkılan Cafer Paşa Camisi yeniden yapılacak.

Cafer Paşa Cami'nin temelini otopark yapanlara suç duyurusu!

Adana Seyhan'da yol genişletilme çalışmaları kapsamında yıkılan Cafer Paşa Camii ve Medresesinin kalıntılarına 2012'de ulaşılmıştı. Ne var ki temelin üstü toprakla doldurularak otoparka eklendi...

Bursa Cafer Paşa Hanı restore ediliyor!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından eski işleviyle yeniden İnegöl’e kazandırılacak olan Cafer Paşa Hanı’nda restorasyon çalışmaları başladı.

Balıkesir Ayvalık'a 164 odalı otel geliyor!

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş, Balıkesir Ayvalık'ta 164 oda 328 yatak kapasiteli bir otel projesine hazırlanıyor. 4 yıldızlı otel projesinde yılın tüm aylarında hizmet verilecek...

Cafer Özdemir Amasya'nın çılgın projesini açıkladı!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, kent merkezindeki araç trafiğini önemli oranda rahatlatacak köklü çözüm projesini açıkladı. Özdemir, Harşena Dağı'nın altından açılacak tüneli 2015 yılında kullanıma açacaklarını söyledi.

Amasya Kız Meslek Lisesi inşaatında inceleme!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Kız Meslek Lisesi İnşaatında İncelemelerde bulundu...

Cafer Açıkça Haberi

Cafer Açıkça

Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şiyar Selim Çakır, Cafer Açıkça, Erdoğan Korkmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da  Kağıthane'de kuruldu. 


Life İnşaat Yapı Mimarlık ve Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya...