07 / 05 / 2024

Cafer Bozkurt biyografi

Cafer Bozkurt biyografi

Bugüne kadar 100'e yakın projeye imza atan mimar Cafer Bozkurt kimdir? Cafer Bozkurt, hangi projeleri tasarladı? Cafer Bozkurt, hangi işlerde bulundu? İşte Cafer Bozkurt'un biyografisi...

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

ODMD Başkanı Bozkurt açıkladı! “Birçok markada araç kalmadı!”

Ali Haydar Bozkurt, beklentilerinin bu yıl 2022’dekine yakın miktarda araç bulunması olduğunu açıkladı.

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Kastamonu Bozkurt'ta 477 konutun ihalesi yapıldı!

Kastomonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgenin yeniden ayaklandırılması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede 477 konutun ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

Cafer Bozkurt biyografi Haberi

Cafer Bozkurt biyografi

Cafer Bozkurt kimdir?

Cafer Bozkurt, 1945 yılı İstanbul doğumlu. 1968‘de İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden birincilikle mezun olan Cafer Bozkurt, 1971’de kurduğu mimari büro, başkanı olduğu Cafer Bozkurt Mimarlık Ltd. Şirketi olarak devam ediyor.


Kurulduğu günden beri yurtiçi ve yurtdışında Konut Yerleşmeleri, Turizm ve Rekreasyon Yapıları, Büro Binaları ve Endüstri Yapıları, Kültür ve Eğitim Yapıları gibi alanlarda yoğunlaşan çok sayıda proje tamamlamıştır. 10-15 kişi arasında değişen mimar ve ofis görevlilerinden oluşan çalışma ekibi bulunmaktadır. 


Cafer Bozkurt’un İstanbul, İzmir ve Antalya’da restorasyonunu gerçekleştirdiği 20 kadar yapı da bulunmaktadır.


Gerçekleşmiş 8 projesi Aga Khan Ödülleri’ne aday gösterilmiştir. Bazı yapıları ulusal mimarlık ödülleri kazanmıştır.


Mimarlık mesleğini ilgilendirilen konularda konferans ve toplantılara davet edilen Cafer Bozkurt, kariyeri boyunca çeşitli mimarlık okullarında misafir konuşmacı ve davetli öğretim görevlisi olarak bulunmuş ve...