25 / 07 / 2024

Cafer Gürcafer

Cafer Gürcafer

Türkiye Müteahhitler Birliği ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Ada’da özellikle çözüm sonrası ortaya çıkacak ekonomik potansiyelin değerlendirilmesi amacıyla mutabakat zaptı imzaladı...

Yabancıya konut satışında yeni düzenlemeler kapıda! 

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer, yabancı yatırımcıya kısıtlama getiren yeni yasayla ilgili düzeltmeler yapılmaya başlandığını ifade etti. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Cafer Gündoğdu tarafından kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Sonyapı İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonyapı İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 300 bin TL sermaye ile Cafer Yıldırıcı tarafından kuruldu. 

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakoç ve Deniz Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs inşaat sektörüne Kovid-19 etkisi!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüs sebebiyle yaklaşık 30 bin işçinin ülkeyi terk ettiğini, işçi sayısındaki düşüş sebebiyle piyasada işçi açığı oluştuğunu belirtti...

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs'ın yeni imar planları için eylem hazırlığı!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa – İskele – Yeniboğaziçi İmar Planı’nın yayınlanmamış olması nedeniyle eylem yapacaklarını duyurdu.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Cafer Gürcafer Haberi

Cafer Gürcafer


TMB Başkanı Mithat Yenigün, Kıbrıs tarafından gelen işbirliği teklifini değerlendirdiklerini belirterek, “Üyelerimiz bugüne kadar 104 ülkede 322 milyar dolarlık iş yaptı. Bize hem coğrafi hem manevi olarak en yakın ülkeyle işbirliği yapmamız zaten geç kalmış bir durumdu. Kıbrıs’ta yapılacak 100 milyar Euro’luk iş var. Birikimimizi kardeş Kıbrıs’a yansıtmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.


Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB)  arasında yaklaşık bir yıldır devam eden görüşmeler iş birliği yapma kararıyla sonuçlandı. Görüşmeler ilk olarak KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer ve heyetinin Ankara’da TMB’yi ziyaretiyle başladı. Kıbrıs sorununun siyasi çözümü için yıllardır sürdürülen görüşmelerde yeni bir döneme girildiği ve olumlu sonuçlanması beklendiğini vurgulayan Gürcafer, bu süreç sonucunda, Kıbrıs inşaat sektöründe önemli gelişmeler beklendiğini vurguladı. Bu çerçevede ortaya çıkacak...