06 / 05 / 2024

Cafer İnan kim

Cafer İnan kim

CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan kimdir? Cafer İnan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Cafer İnan kimdir?

CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan kimdir? Cafer İnan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cafer İnan yeni şirket kurdu!

CFR Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, bugün yeni bir şirket daha kurdu.

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer İnan tarafından kuruldu. 

Cafer İnan: İnşaat firmaları bölgesel fiyat politikası belirlemeli!

CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, dün gerçekleştirilen Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, konut sektörünün sorunları ve yapılması gerekenler hakkında konuştu...

2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi 2017 için ilk taksit dönemi başladı. Peki, bu sene satışı gerçekleşen gayrimenkulün vergisini kim ödeyecek? 2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Colorist Şile 2. Etap geliyor!

Emlakkulisi.com olarak Colorist Şile'yi hayata geçiren CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la bir röportaj gerçekleştirdik. İnan hem Colorist Şile projesini hem de gelecek hedeflerini anlattı. İşte o röportaj...

CFR Yapı kentsel dönüşüm danışmanlığında marka oluyor!

Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı yaptığı kentsel dönüşüm danışmanlığıyla da adından söz ettirmeye başladı. CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la hem Bağdat Caddesi'ndeki yüksek kiraları hem de dönüşüm projelerini konuştuk. İşte o röportaj...

Colorist Şile: Masal diyarında gerçek bir eviniz olsun!

Hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu vurgulayan CFRYapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, Colorist Şile’de “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıktıklarını bildirdi.

Kirada damga vergisini kim öder?

Kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi, damga vergisi oluyor. Noterde imzalanan kira sözleşmeleri için de bu vergi ödeniyor. Peki, kirada damga vergisini kim öder?

CFR Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CFR Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Cafer İnan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Enginsoy Apartmanı'nda kuruldu.

Cafer İnan kim Haberi

Cafer İnan kim

Cafer İnan, 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunu. Cafer İnan, 2003 yılında MİM Tanıtım ve CFR Yapı'yı kurdu.

Gayrimenkul sektöründe hizmet veren CFR Yapı konsept projeler geliştirilerek konut projeleri inşaatı yapılıyor. 

CFR Yapı
Gayrimenkul, Satış&Pazarlama ve proje geliştirme konularında merkez olan Mim Tanıtım, yeni bir yapılanmaya giderek 2015 yılında kurduğu CFR Yapı’yla yapı sektörüne giriş yaptı. 13 yıllık tecrübe birikimini bu alana taşıyan CFR yapı, yenilikçi ve alışılmışın dışında projeler üreterek gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Bu deneyim ve birikimle kurulan CFR Yapı, 2016 yılı itibarıyla hayata geçireceği konut projesi ile müşterilerini sıradanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor. Yaşam kalitesi ve yatırım değeri yüksek konut projeleriyle yatırımcısının karşısına çıkan CFR Yapı, konut kavramına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

CFR Yapı İstanbul Şile’de inşaatına başladığı...