14 / 05 / 2024

cafer kara sektör değerlendirmesi

cafer kara sektör değerlendirmesi

Adana ve Mersin’deki projelerinden sonra rotasını İstanbul’a çeviren ve 20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi...

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

İnşaat sektörü canlı kalırsa, satışlar artar!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, inşaat sektöründe yapılan zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gürcafer, sektörde kontrolsüz ve düşüncesizce zam yapan inşaat malzemesi üreticilerini uyardı.

Gayrimenkul sektörü bu sene şaha kalktı!

Vatan Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Meltem Kara bugünkü yazısında "Teşviklerin artmasının inşaat sektörüne etkilerini" kaleme aldı. İşte Meltem Kara'nın o yazısı;

ÖTV ile KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

ÖTV’nin sıfıra çekilmesi ve KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesi mobilya sektöründe hareketli dönemi başlattı. Davut Karaçak, iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Kıbrıs'taki müzakere süreci inşaat sektörünü olumlu etkiliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gücafer, Kıbrıs'ta devam eden müzakere sürecinin inşaat sektörünü olumlu yönde etkilediğini anlattı ve devam eden sürecin bile adadaki varlık değerini yükselttiğini açıkladı.

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aygül Kara tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Esenler'de kuruldu.

Cafer Kara: İnşaat sektöründe trendler değişti!

En önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörü, son 10 yılda ülkemize büyük kazanımlar sağladı. Özellikle istihdam ve ekonomik canlanmaya önemli etkileri olan inşaat, sürdürülebilir büyüme için önemli bir sektör.

Cafer Kara: Gayrimenkul satışları yüzde 20 arttı!

Çukurova Kent Yapı Başkanı Cafer Kara, gayrimenkul sektöründe satışların yüzde 20 arttığını söyledi. Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörünün, son 10 yılda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağladığını dile getirdi.

Cafer Kara: İnşaat sektörü son 10 yılda çok gelişti!

Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden I olan inşaat sektörü, son 10 yılda ülkemize büyük kazanımlar sağladı. Özellikle istihdam ve ekonomik canlanmaya önemli etkileri olan inşaat, sürdürülebilir büyüme için önemli bir sektör...

İnşaat sektörü 2014'ü yüzde 5 büyüme ile kapatacak!

Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörü, son 10 yılda ülkemize büyük kazanımlar sağladı. Cafer Kara 'İnşaat sektörü 2014'ü yüzde 5 büyüme ile kapatacak' dedi.

Sedat Teoman Gürsesli: Arsa bedellerinin yüksek olması inşaat sektörüne darbe vurdu!

inşaat sektörünün Adana'da neden durduğunu ve arsaların neden kara borsa olduğunu sorduğumuz Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Giirsesli arsa bedellerinin çok yüksek olmasının inşaat sektörüne darbe vurduğunu belirtti.

cafer kara sektör değerlendirmesi Haberi

cafer kara sektör değerlendirmesi

Adana ve Mersin’deki projelerinden sonra rotasını İstanbul’a çevirerek Kartal’daki Çukurova Tower ve Adanuspark projelerini hayata geçiren ve 20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi. 13 Aralık’ta Bursa’da gerçekleştirilen ve sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı Bursa İnşaat Zirvesi’nde, Anadolu’daki tecrübelerini İstanbul’un vizyonu ile örtüştürdüklerini anlatan Cafer Kara, zirve sonrasında inşaat sektöründe 2013 yılı boyunca yaşanan gelişmeler ışığında sektörün son durumunu ve gelecekteki yol haritasını değerlendirdi.

İstihdama yüzde 6 katkı, 200’den fazla alt sektörde hareketlilik…

İnşaat sektörünün Türkiye’de istihdama yaklaşık yüzde 6 katkı sağladığını ve kendisine bağlı 200’den fazla alt sektörü harekete geçirdiğini hatırlatan Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaatın artık yalnızca bina üretimi değil; çevreyle dost, sosyal yaşama ve...