29 / 04 / 2024

Cafer Kütük

Cafer Kütük

Akyuva Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kütük, Dursun Karakoyun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Cafer Gürcafer: Hükümet tüm kesimlerin huzurunu gözetmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, Ramazan Bayramı dolasıyla mesaj yayınladı. Gürcafer mesajında, bayramın büttün insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulundu. 

Kıbrıs'taki müzakere süreci inşaat sektörünü olumlu etkiliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gücafer, Kıbrıs'ta devam eden müzakere sürecinin inşaat sektörünü olumlu yönde etkilediğini anlattı ve devam eden sürecin bile adadaki varlık değerini yükselttiğini açıkladı.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahhitler ortak iş yapacak!

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs İnşaat Birlikleri Federasyonu (OSEOK) Başkanı Kostas Rouhas ve beraberindekileri kabul etti.

Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kandemir ve Celal Özarslan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt 'ta kuruldu.

Cafer Kara: Türkiye'deki konutların yarısında yaşanmaz!

Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "Kentsel dönüşümle ilk etapta 6 milyon konut yenilecek. 20 yılda ise hedef 14 milyon. Bu bizler için güzel bir şans, önemli olansa bu şansı iyi değerlendirebilmek" dedi.

Cafer Kara: Binaların yarıya yakını değişmeli!

Dünya Konut Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, Türkiye 'deki 20 milyon binanın yüzde 45'inin yaşamaya uygun alanlar olmadığını söyledi...

Cafer Kara: Türkiye'deki konutların yarısında yaşanmaz!

Deprem kuşağında yer alan ülkemizde bina denildiğinde aklımıza önce yapının depreme dayanıklı olup olmadığı geliyor. Oysa deprem dayanımı güvenli bir yapının sahip olması gereken pek çok önemli özellikten biri.

Cafer Kara: Türkiye’deki binaların yüzde 45’i yaşamak için uygun değil!

Deprem kuşağında yer alan ülkemizde bina denildiğinde aklımıza önce yapının depreme dayanıklı olup olmadığı geliyor. Oysa deprem dayanımı güvenli bir yapının sahip olması gereken pek çok önemli özellikten biri.

Cafer Kara: Türkiye'nin yarısı tabut evlerde yaşıyor!

Beklenen İstanbul depremi için sismik araştırmalar artırılırken binaların durumunun hâla içler acısı olduğu bildirildi. Türkiye'de 20 milyon konutun yarıya yakınının sağlıksız olduğunu, kentsel dönüşüm sürecinin doğru yönetilmesi gerektiğini vurgulanıyor.

Cafer Kara: Türkiye'deki binaların yüzde 45'i depreme hazır değil!

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "17 Ağustos'taki aynı acıları tekrar yaşamamak için binalar, deprem anında kaçılacak değil, içine güvenle sığınılacak yerler olmalı" diye konuştu.

Cafer Kütük Haberi

Cafer Kütük

Akyuva Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kütük, Dursun Karakoyun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da kuruldu. 


Akyuva Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akyuva Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Büşra Sokak,...