06 / 05 / 2024

Cafer Özdemir hayatı

Cafer Özdemir hayatı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Limak son bir yılda 11.2 milyar dolarlık iş aldı!

Dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde 85. sıraya yerleşen Limak, son bir yılda ortaklarıyla tam 11.2 milyar dolarlık iş aldı. Özdemir, "İş hayatı matrix gibi sizi hep büyümeye itiyor" diyor ve ekliyor: İnanıyoruz ki Türkiye'nin büyümesi Doğu'dan gelecek.

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Amasya'ya yeni kuran kursu!

Amasya’da hizmete giren kız Kur’an kursunun açılışını Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve hayırseverler yaptı.

Nihat Özdemir'in acı günü! Annesi Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, cumartesi Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Özdemir Prefabrik rotasını Karaisalı'ta çevirdi!

Sarıçam İlçesinde "Dört mevsim huzur, hayat boyu güven" sloganıyla prefabrik ve yap- sat ile işe başlayan Özdemir Prefabrik Şirketi, yatırımlarını şimdi de Karaisalı'ya yönlendirdi.

Amasya'da 9 milyon TL'lik altyapı çalışmaları yapılacak!

Amasya Belediyesi şehrin yağmur suyu hattını sil baştan yenileyecek. Başkan Cafer Özdemir, İller Bankası destekli bir yıl süreli proje ile şehirdeki yaklaşık 25 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmalarının 9 milyon TL’ye mal olacağını açıkladı.

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Cafer Özdemir hayatı Haberi

Cafer Özdemir hayatı

Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir.  Böylesi bir iddiayı ortaya koymamızdaki en büyük göstergeler, 50 yıl öncesinde şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın kullanımına sunulan zamanına göre devasa projelerin miadının dolmasıyla bunların yerine günümüz ve gelecek yıllara cevap verebilecek projelerin uygulamaya konulması olmuştur.


ŞEHİR MEYDANI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Amasya için önemli sorunların başında trafik problemi gelmektedir. Trafik akışını sıkıntıya sokan unsurlardan biri de kent meydanının düzenli şekilde trafik akışını sağlamaktan uzak kalmasıdır. Yavuzselim Meydanında yapılan kutlamalar, sosyal etkinlikler ve milli bayramlarda kutlama amacıyla düzenlenen törenlerde meydan trafiğe kapatılmaktadır. Bunun getirdiği sıkıntılar, sadece meydan çevresinde değil şehrin ana yolanda da trafik tıkanmasına yol açtığı görülmüştür.

Kutlama törenlerinin ve çeşitli etkinliklerin yerine getirilmesi için şehre yeni bir...