27 / 04 / 2024

Çağatay Havlioğlu kimdir

Çağatay Havlioğlu kimdir

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu kimdir? Çağatay Havlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi Çağatay Havlioğlu'nun biyografisi...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Çağatay Havlioğlu kimdir Haberi

Çağatay Havlioğlu kimdir

Çağatay Havlioğlu kimdir?

Town Realestate'de Lisanslı Gayrimenkul Satış Temsilcisi olan Çağatay Havlioğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Çağatay Havlioğlu özgeçmiş..

23 yıldan beri New York’ta yaşamakta olup şu an Soho’da ikamet etmekteyim. Manhattan bölgesinde oldukça başarılı bir kiralık ve satılık emlak deneyimine ve her geçen gün artmakta olan bir iş portföyüne sahibim.


Gayrimenkul alanındaki geniş bilgim ve doğruluk ve dürüstlükle bağdaştırdığım kişisel yeteneklerimi kullanarak müşterilerimle bağlantı kurarım.


Profesyonel yöneticilerden, şöhretlere ve uluslararası müşterilere dek uzanan farklı profillerde bir müşteri portföyüne sahibim. Bilgi teknolojileri danışmanlığı ve proje yöneticiliğini içeren özgeçmişimle ve İş İdaresi bölümü mezunu olarak şunu söylüyorum: “herbir müşterimi ve mülkü başlıbaşına, ayrı bir proje olarak ele alıyorum.” Sahip olduğum bu geniş iş bağlantılarımı Town emlak firmasıyla paylaşırken, referans listem her geçen gün arttıp, müşterilerimle...