17 / 05 / 2024

Çağatay Şengözer

Çağatay Şengözer

Karal Yatırım Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Çağatay Şengözer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos 2013 tarihinde Anadolu Yakası'nda Kadıköy, İstanbul Plaza'da kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okul Öncesi eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını açıkladı. Bakan Özer, Türkiye genelinde eğitime erişimi kalıcı kılmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Detaylar haberimizde...

Lise öğrencilerini ilgilendiren açıklama Bakan Özer’den geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm 12. sınıf öğrencilerini kapsayan bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Geçen hafta meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra bölgede arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken,  depremden sonra okullar kapandı ve hayat adeta durdu. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar…

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Emniyet açıkladı! Fatih Özer'in yakalanması an meselesi!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına kaçmasıyla ilgili başladığı serüvende sona geliniyor. Emniyet Özer'in yakalanmasının an meselesi olduğunu ifade etti. 

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Rixson Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rixson Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Şengüzer Ağaoğlu, Yunus Çakır ve Zafer Kayğusuz ortaklığında kuruldu.

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Çağatay Şengözer Haberi

Çağatay Şengözer

Karal Yatırım Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Çağatay Şengözer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Karal Yatırım Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Şengözer olarak belirlendi. 


Karal Yatırım Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karal Yatırım Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Hasanpaşa Eğitim Mahallesi, Ünal Sokak, No:2 İstanbul Plaza, Kat:2...