16 / 05 / 2024

Çağdaş Faktoring toplam şube sayısı

Çağdaş Faktoring toplam şube sayısı

Çağdaş Faktoring, büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl içinde toplam 10 şube açan şirket, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15’e yükseltmeyi amaçlıyor. Şirket plasmanı 440 milyon TL’ye çıkardı..

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

We Haliç Gaziosmanpaşa'da 48 ay 0 faiz fırsatı!

We Haliç projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirildi. Toplam 1.087 daireye yer verilen We Haliç Evleri'nde 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Bayrampaşa'da icradan 4.5 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Bayrampaşa'da bulunan betonarme binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 4 milyon 569 bin TL olarak belirlendi.

Sinanpaşa'da 11 açılış ve 4 temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinanpaşa'da tesis edilen toplam 15 tesisten 11 adet tesisin açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca 4 adet tesisin de temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa'da 1.7 milyon TL'ye satış memurluğundan bina!

Gaziosmanpaşa 1.Satış Memurluğu İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan binayı satışa çıkardı. 877 metrekare alana sahip binanın toplam bedeli 1 milyon 766 bin TL olarak belirlendi.

Çağdaş Faktoring Şişli'de 11 milyon dolara gayrimenkul aldı!

Çağdaş Faktoring A.Ş., İstanbul Şişli'de Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'ne ait gayrimenkulü satın alacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuyu ilişkin açıklama...

Çağdaş Faktoring bir yılda 10 şube açtı!

Çağdaş Faktoring, büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl içinde toplam 10 şube açan şirket, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15’e yükseltmeyi amaçlıyor. Şirket plasmanı 440 milyon TL’ye çıkardı..

Çağdaş Faktoring'in yeni hedefi 15 şube!

Bu yıl içinde toplam 10 şubat açan Çağdaş Faktoring, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15'e yükseltmeyi planlıyor. Çağdaş Faktoring Genel Müdürü Erdoğan Özen yeni hedeflerinin 15 yeni şube olduğunu söyledi...

Çağdaş Faktoring gelecek yıl içinde 5 yeni şube açacak!

Çağdaş Faktoring son bir yılda 10 yeni şube açarak plasmanını 9 ayda iki kattan fazla büyüttü. Erdoğan Özen, 2013’te 192 milyon TL olan plasmanlarını bu yılın ilk 9 ayında 440 milyon TL’ye taşıdıklarını açıkladı.

Aliağa'da SN Park 2. Etap konutlarının temeli atıldı!

Aliağa'da gerçekleştirdiği toplam 600 konutluk projede, SN LİFE'tan sonra satışa çıkarılan SN PARK 1. Etap konutları da yoğun ilgi görürken, SN PARK 2. Etap konutlarının temeli atıldı.

Kemalpaşa'da icradan 4.4 milyon TL'ye 5 meyve bahçesi ve ev!

Kemalpaşa İcra Dairesi; Kemalpaşa'da yer alan 5 meyve bahçesi ve evi 2 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor. Toplam bedelleri, 4 milyon 458 bin 681 TL olarak belirlendi.

Sur Yapı, Gaziosmanpaşa'da 150 milyon liralık yeni yatırımını satışa çıkardı!

Sur Yapı, Gaziosmanpaşa'da 150 milyon liralık yeni yatırımını satışa çıkardı. Dev şehir parkına komşu projede toplam 239 konut bulunuyor. Lansman öncesi % 10 indirim uygulanıyor...

Çağdaş Faktoring toplam şube sayısı Haberi

Çağdaş Faktoring toplam şube sayısı

Çağdaş Faktoring, büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl içinde toplam 10 şube açan şirket, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15’e yükseltmeyi amaçlıyor. 2013 yılında 192 milyon TL olan şirket plasmanı 440 milyon TL’ye çıkardı.


Çağdaş Faktoring Genel Müdürü Erdoğan Özen, “Şubeler bize çok büyük aktivite getirdi. Hem de riski yaymış olduk. Bu sayede bölgesel krizlerden de etkilenmiyoruz” dedi.


Milliyet...