02 / 05 / 2024

çağdaş sanatlar merkezi ankara

çağdaş sanatlar merkezi ankara

TMMOB Engelli Mühendis Mimar Şehir Plancıları Çalıştayı 24 Aralık 2011 tarihinde Ankara Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi`nde gerçekleştirilecek

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafların kira tepkisi!

"İstanbul ekonomisinin kalbi" diye anılan ve bir zamanlar insanların yürümekte bile zorlandığı tarihi alışveriş merkezi Mahmutpaşa’da, işler durma noktasında. 10 aydır satışları düşen birçok dükkan el değiştirirken, kepenk indirmemekte direnen esnaf durumunu anlattı...

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Haydarpaşa Tasarım Merkezi kuruluyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, UNESCO'nun tasarım şehri ilan ettiği İstanbul'da, bu amaçla "Haydarpaşa Tasarım Merkezi"nin kurulduğunu belirterek, burada üretilecek "Designed in Istanbul", "Inspired in İstanbul" logolu ürünlerin, dünya raflarını süsleyeceğine dikkati çekti...

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi yıl sonunda açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 milyon 810 bin 400 liraya inşa edilen sosyal yaşam merkezinin ismi belli oldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ismiyle yükselen projenin yıl sonunda açılması planlanıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı.

İzmir Aliağa'da mesleki yeterlilik belgeleri verildi!

İzmir Aliağa'da tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde sınav ve yetkilendirme yapmak üzere TOBB tarafından kurulan Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi ile birlikte inşaat sektöründe çalışanlara yönelik sınav düzenledi.

Doğu’da cazibe merkezi iller projesi netleşiyor!

Başbakan’ın “35 milyar TL yatırımla Doğu’da cazibe merkezi iller oluşturacağız” diyerek açıkladığı projenin ayrıntıları netleşiyor. En güçlü adaylar olarak Kars, Diyarbakır, Şanlıurfa, Van öne çıkıyor.

çağdaş sanatlar merkezi ankara Haberi

çağdaş sanatlar merkezi ankara

 

İşte program;

TMMOB ENGELLİ MÜHENDİS MİMAR ŞEHİR PLANCILARI ÇALIŞTAYI PROGRAMI

24 Aralık 2011 Cumartesi

Çağdaş Sanatlar Merkezi Ankara

09.30 Kayıt

10.00 Açılış - TMMOB Başkanı Mehmet SOĞANCI

10.15 Film gösterisi

10.30 - 12.30

1. OTURUM: ENGELLİ YAŞAMA TOPLU BAKIŞ

Oturum Başkanı

Ömer Özgül / Çalıştay Düzenleme Kurulu Başkanı

Engelliler İle İlgili Mevcut Yasa ve Yönetmelikler

Ayşegül Badur / Peyzaj Mimarları Odası

BM Uluslararası Engelli Haklar Sözleşmesi

Yrd.Doç. İdil Işıl Gül / Bilgi Üniversitesi Uluslararası Hukuk ve İnsan Hakları Hukuku Öğretim Üyesi

Engelliler İçin Ulaşılabilirlik

Dr. Deniz Çağlayan Gümüş / Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Engellilere Psikolojik ve...