21 / 05 / 2024

çağdaşkent kınalı fiyatları

çağdaşkent kınalı fiyatları

İstanbul Kınalı'da inşa edilen Kınalı Çağdaşkent projesinde yer alan tüm konutların satışları tamamlandı...

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Emlakçılar Odası Başkanı resmen açıkladı! O ilde kira fiyatları düştü!

Son dönemlerin en yüksek kiralık ev fiyatlarının olduğu illerden Trabzon’da kiracıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Trabzon’da kiralık ev fiyatlarının düştüğü açıklandı.

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları resmen uçtu: En ucuz 3+1 evler 100 bin TL'den başlıyor!

Fahiş kira fiyatları özellikle İstanbul'da kendini oldukça gösteriyor. Lüks sitelerdeki ara kat dairelerin aylık kira bedelleri 3 haneli rakamları görürken, lüks sitelerde en uygun 3+1 ilanı 100 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor. İşte ayrıntılar...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Ankara'da kiralık konut fiyatlarında büyük artış!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada Başkent Ankara’da emlak piyasasında ciddi hareketlilik olduğunu dile getirerek, Ankara'da emlak fiyatlarında 2 haftadır çok ciddi bir artış olduğunu söyledi.

Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Bir tarafta evini ücretsiz açanlar, diğer tarafta fırsatçılar... 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Evini ücretsiz açan da var, fırsatçılarda... 

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Konut krizinde dehşete düşüren rapor açıklandı: Kiralık konut fiyatlarındaki artış dudak uçuklattı

TÜİK, Türkiye’de yılda yüzde 21-22 kira artışı olduğunu açıkladı ancak piyasadaki oranlar kağıt üzerindeki oranların oldukça üstünde. Hükümetin konut kira artışlarına yüzde 25 sınırlama getiren yasasına rağmen İstanbul'da konut fiyatları 'barınma' krizini gündeme getirdi.

çağdaşkent kınalı fiyatları Haberi

çağdaşkent kınalı fiyatları

Toplam 252 daireden meydana gelen Kınalı Çağdaşkent, Anka Yapı imzasıyla inşa edildi. Daire tiplerinin 3+1 olarak tasarlandığı proje, İstanbul Silivri Kınalı'da hayata geçirildi.


Konutların alanlarının 110 metrekare ile 130 metrekare arasında değiştiği Kınalı Çağdaş Kent'in yüzde 80'i yeşil alan için ayrıldı.


Sosyal alanları arasında 7/24 güvenlik, yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası ve çocuk parkıb gibi imkanların bulunduğu Kınalı Çağdaş Kent Evleri'nde tüm daireler satıldı.


Çağdaşkent Kınalı Evleri,  E-5 Otoyolu'na 1 kilometre, Kınalı Sahil’e 2 kilometre mesafede konumlanıyor.


0212 746 54 44    

0212 746 55 45  

0212 746 55 91  

www.cagdaskent.com

Merve...