29 / 04 / 2024

Çağdaşkent sitesi

Çağdaşkent sitesi

Çağdaşkent sitesi önüne Turkcell baz istasyonu yapmıştır.Site sakinleri Cumartesi saat 12.00'de basın açıklaması yapacaktır.(Yeni Mah.3145 Sk.No:35 Atakum-Alanlı deresine yakın) 05055887357-İsmail Yavuz

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Tuzla Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor!

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Kandıra'da kent yatırımları sürüyor!

Kandıra'da kent yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra'da yeni hizmet binaları açılıyor.

Gazipaşa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Gaziapaşa'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, 2019'a kadar verdikleri sözleri bitirme noktasına geleceklerini vurguladı.

Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi yapılacak!

Side'nin ardından Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi geliyor. Kekova'da dalışın yasak olduğu Batık Kent'in ikizi yapılacak. Avrupa'nın ilk sualtı müzesini Manavgat'a kazandıran DTO, iki yeni sualtı müzesi için kolları sıvadı.

Samsun Atakum'da baz istasyonu inşaatına itiraz!

Samsun Atakum'daki Çağdaş Kent Sitesi sakinleri evlerinin karşısına kurulan baz istasyonu nedeniyle dün ayaklandı. Vatandaşlar, alanın imar planında spor ve okul için olarak ayrıldığı söyle

Samsun Tekkeköy İlim Yayma Cemiyeti açıldı!

Çağdaşkent sitesi önüne Turkcell baz istasyonu yapmıştır.Site sakinleri Cumartesi saat 12.00'de basın açıklaması yapacaktır.(Yeni Mah.3145 Sk.No:35 Atakum-Alanlı deresine yakın) 05055887357-İsmail Yavuz

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Muratpaşa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, halk sağlığı ve güvenliğini tehdit eder nitelikteki, mezbelelik alanları, ıslah edip kent yaşamına kazandırıyor. Alanlar üzerinde kalıcı yapı yapmadan, geçici olarak, park, spor alanı ve pazar yeri olarak düzenleniyor.

Tekzen Lefkoşa'da açıldı!

Yapı market zinciri Tekzen, geçtiğimiz günlerde KKTC'deki ilk mağazasını başkent Lefkoşa'da açtı. Bu mağaza aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk yapı marketi olma özelliğini de taşıyor.

1999 yılında Firuze Kent Sitesi satışa sunulmuş!

1999 yılında Samandıra'da bulunan Firuze Kent Sitesi, peşin 7 milyar 650 milyon liradan (263 adet altın parası) satışa sunulmuş. Sitede 130 metrekare büyüklüğünde toplam 136 daire bulunuyormuş.

Çağdaşkent sitesi Haberi

Çağdaşkent sitesi

Açılışa Tekkeköy Kaymakam Vekili Emre Yeşilbaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İmam Hatip Platformu Başkanı eski Milletvekili Mehmet Kurt, Tekkeköy Müftüsü Hüseyin İmamoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, cemiyet yöneticileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Başkanı Ahmet Deberoğlu, “Burada oluşturmuş olduğumuz cemiyet binamızda tefsir, hadis, siyer, fıkıh okumaları, dini sohbetler, okuma faaliyetleri, halk eğitim destekli kurslar, dini, sosyal ve kültürel konularda konferanslar, öğrencilere yönelik dersler ve sportif faaliyetler yapacağız”...