10 / 05 / 2024

Çağla Gündoğdu

Çağla Gündoğdu

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe' de kuruldu.

Borsada geçen yıla göre daha çok temettü dağıtacak şirketler açıklandı

Borsa yatırımcısının tercihi olan temettü hisseleri bu sene yüzleri güldürecek. Şirketlerin bu yıl dağıtacakları temettüler bir önceki yıla göre artış gösterdi. İşte Borsa’da geçen yıla göre daha çok temettü verecek şirketler

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Aile bütçelerinde kira, faturalar ve gıdanın ağırlığı düştü mü? Vatandaşlar tepkili!

Enflasyon sepetinde yapılan güncelleme ile beraber gıda ve konutun ağırlığı düşürüldü. Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte sosyal medyadan verilen o yanıtlar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Altını olan herkese resmen soğuk duş! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Görenin de duyanın da ağzı tam bir karış açık kaldı

Altını olan herkese resmen soğuk duş! Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Görenin de duyanın da ağzı tam bir karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Çağla Gündoğdu Haberi

Çağla Gündoğdu

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 4 Haziran'da Maltepe'de kuruldu.


Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 2.Şirket her türlü arsa ve arazi,bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit ve gayri maddi hakların satın alınması,kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahısalara kiralanması,yönetimini,geliştirilmesini,inşaatını, işletilmesini ve satılmasını ve yukarıda belirtilen bu tür faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin her türlü sözleşme yapılması ve sonuçlandırılmasını yapabilir. 3.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...