23 / 05 / 2024

çağlar grubu sgk borcu

çağlar grubu sgk borcu

Çağlar Grubunun SGK’ya olan prim borçlarının tahsilatı, el konulan Yeşim Tekstil arazisi üzerine kurulacak konutların satışı ile gerçekleştirilecek. 280 milyon liralık borcun tahsil edileceği konut sayısının ise sadece 1061 olması akılları karıştırdı.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! EYT’de SGK ve BAĞ-KUR’lulara kısmi emeklilik geliyor mu?

EYT’de son aşamaya gelinirken, SGK ve BAĞ-KUR’dan sigortalı olan milyonlarca vatandaş, kısmi emeklilik imkanı verilip verilmeyeceğini araştırıyor.  Peki EYT’de kısmi emeklilik gelecek mi?  En düşük EYT'li maaşı kaç TL olacak? Kısmi emeklilik kaç prim günü gerektirir? İşte ayrıntılar…

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Bunu yapanın emekliliği iptal ediliyor, emekli maaşları kesiliyor! SGK paraları faiziyle geri alıyor…

İşveren ve işçi dâhil olmak üzere binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Aman dikkat, emekliliğiniz iptal edilebilir. Emekli maaşları da kesilirken, ödenen ücretler faiziyle geri alınıyor. SGK, 250 binden fazda denetim yaparak, 550 milyon TL ceza kesti.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

çağlar grubu sgk borcu Haberi

çağlar grubu sgk borcu

Cavit Çağlar Grubunun alacaklıları arasında yer alanlardan biri de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı. Çağlar Grubuna bağlı şirketlerden Yeşim Tekstilin 160 milyon lira ve Nergis Holding’in 120 milyon lira olmak üzere toplam 280 milyon lira SGK’ya prim borcu bulunuyor. Borçlarından dolayı Çağlar’a ait el konulan Yeşim Tekstil ve Nergis Holding arazileri, tahsilat için formül bulunarak değerlendirilmeye çalışılıyor. Bulunan çıkış noktalarından biri de Yeşim fabrikasının da içinde bulunduğu arazi üzerine bir toplu konut inşa ederek, buradan elde edilen gelirle borçların kapatılması. Ancak 1061 konutun satışı ile bu borcun nasıl karşılanacağı sorusu da akılları karıştırdı.

PRİM YÜZSÜZÜ LİSTESİNİN GALİBİ ÇAĞLAR

SGK tarafından açıklanan ve ulusal basına da konu olan 9 bin 445 şirketlik SGK prim borçluları listesinde, borç miktarı ve şirket sayısı ile...