05 / 05 / 2024

çağlayan bilim ve kültür merkezi açılış

çağlayan bilim ve kültür merkezi açılış

Kağıthane'de bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

çağlayan bilim ve kültür merkezi açılış Haberi

çağlayan bilim ve kültür merkezi açılış

Kağıthane'de bilim merkezinden spor salonuna kadar bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi. Döner kule restoranda İstanbullular yemeklerini yerken, manzarayı 360 derece izleyebilecek. 


Sade bir tören ile hizmete giren Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi açılışında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ülemizde yaşanan terör saldırılarına değindi. Başkan Kılıç, "Ülkemizde son dönemde artan terör saldırıları bizleri ve tüm halkımız üzmektedir. Bundan önce de bu acı olayları yaşadık. 

Şunu görüyoruz ki yüzlerce yıl önce haçlı seferleri ile Anadolu'ya gelen batı dünyası şimdi haçlı seferleri yerine terör örgütleri ile Anadolu'yu ve Ortadoğu'yu kana buluyor. Bizim insanlarımızın birbirleri ile bir problemleri yok. Batı kaynaklı terör şebekeleri ile ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar. Ancak halkımızın birlik...