13 / 05 / 2024

Çağlayan İstanbul Adliyesi

Çağlayan İstanbul Adliyesi

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı, semtin bazı yerlerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeni ile yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı

Çağlayan Adliyesi üzerinden çekilmiş en son gökyüzü görüntüleri!

www.havadanemlakvideo.com ekibi, Şişli Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nin son halini görüntüledi

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ'tan Çağlayan'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor...

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Papillion Residence Çağlayan Projesi geliyor!

Papillion Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Papillon Group imzasıyla yükselecek proje İstanbul Çağlayan'da inşa edilecek...

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Çağlayan Adalet Sarayı'nın otoparkı satılıyor!

Kapıcıoğlu İnşaat, İstanbul Çağlayan'da Adliye meydanında yer alan otoparkı satışa çıkardı. Avrupa standartlarının üzerinde olan, 5 katlı geniş araç kapasiteli otoparkın içinde mağazalar bulunuyor.

Çağlayan Adliyesi’nin çevresi kentsel dönüşüme giriyor!

Çağlayan, Gürsel, Hürriyet, Şişli Merkez ve Kaptanpaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm ilan edilmesi için düğmeye basıldı. Karar Bakanlar Kurulu tarafından onaylanması halinde Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girecek.

BEDAŞ, Çağlayan'a taşınıyor!

Cengiz Holding İstanbul Avrupa Yakası'nın elektrik dağıtımını yapan 4 milyon 600 bin aboneli BEDAŞ'ı uzun yıllardır hizmet verdiği Taksim'deki genel müdürlük binasından Çağlayan Adliyesi'nin karşısında inşaatı süren binaya taşıyor.

Çağlayan Adliyesi'nin çatısına rüzgar santrali kuruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Başsavcısı Fehmi Tosun’un öncülüğünde Çağlayan Adliyesi’nin çatısına, tasarımı, imalatı ve montajı yüzde 100 yerli rüzgar santrali kuruldu. Hedef, diğer adliye binalarına da kurulabilmesi.

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik tüketimi azaltılıyor!

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın çatısına elektrik tüketimini azaltmak için rüzgar türbini kuruldu. Fehmi Tosun "Asıl amacımız ülkemizdeki tüm çatılarda verimli bir şekilde kullanılabilir bir hale getirmektir" dedi.

Çağlayan Adliye Sarayı'nın çatısına rüzgar türbini kuruldu!

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın çatısına elektrik tüketimini azaltmak için rüzgar türbini kuruldu. Fehmi Tosun: "Asıl amacımız, böyle bir türbinin üretilebileceğini ve ülkemizde kullanılabileceğini göstermek" dedi.

Çağlayan su kesintisi 11 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane ilçesinin Çağlayan mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Çağlayan İstanbul Adliyesi Haberi

Çağlayan İstanbul Adliyesi

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi, bulunduğu semtin bazı bölgelerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeniyle yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı. 


Çağlayan semtinin bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi, semtteki İstanbul Adalet Sarayı'nda da çalışmaları olumsuz etkiledi.


Adliyede, güvenli hat nedeniyle kısa süreli çalışan kısmi elektrikle bazı mahkemeler duruşmaları gerçekleştirirken, enerji olmayan bazı mahkemelerde ise duruşmalar yapılamadı. 


Duruşma ve adli işlemler için adliyeye gelen avukat ve vatandaşlar, kesinti nedeniyle, zor anlar yaşadı. Adliyenin kapı girişlerinde bulunan x-ray cihazlarının çalışmaması nedeniyle, bir süre bekletilen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Kapılarda yoğunluk yaşanırken, adliyenin içinde de elektrik kesintisi sonucu duran asansörlerde mahsur kalanlar oldu. Bu kişiler, görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. 


- Zaman zaman kesinti yaşanıyor


Adliyede, elektrik kesintisi sonrası devreye girmesi gereken 6 jeneratörün elektriği dağıtan...