02 / 05 / 2024

Çağlayan Mahallesi otopark

Çağlayan Mahallesi otopark

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otoparkı mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak...

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Kağıthane Çağlayan Mahallesi imar planı askıda!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi 1963 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Çağlayan Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Kağıthane İlçesi, Çağlayan Mahallesi'ndeki alanın imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Çağlayan Adalet Sarayı'nın otoparkı satılıyor!

Kapıcıoğlu İnşaat, İstanbul Çağlayan'da Adliye meydanında yer alan otoparkı satışa çıkardı. Avrupa standartlarının üzerinde olan, 5 katlı geniş araç kapasiteli otoparkın içinde mağazalar bulunuyor.

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Şehitkamil Çağlayan'da yollar yenileniyor!

Şehitkamil Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağlayan Mahallesinde bozuk ve tahrip olmuş yollarda sıfır asfalt çalışması yaptı.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Kağıthane'de 360 derece döner kule inşa ediliyor!

ISTANBUL'un Kağıthane ilçesinde Çağlayan Mahallesi'nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Dap Bumerang Ofis Çağlayan ne zaman teslim?

Dap Bumerang Ofis Çağlayan ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Dap Bumerang Ofis Ç fitness merkezi, otopark, güvenlik, restoran, kafeler yer alıyor...

Çağlayan Mahallesi otopark Haberi

Çağlayan Mahallesi otopark


Çağlayan Mahallesi’nde temelleri atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ile Kağıthaneli gençler yeni bir sosyal merkeze kavuşacak.


Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otoparkı mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak.



Farklı birimlerden oluşacak kompleksin temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, oda başkanları, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri, basın mensupları ve ilçe sakinleri katıldı.


Kağıthane’de 360 derece dönen kulede yemek keyfi yaşanacak


Zamanı hizmete dönüştürerek yeni projelerle ilçenin çehresini değiştiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Gençlik merkezini vatandaşlarımızın tüm ilçeye hakim olacağı güzel bir kompleks haline getireceğiz. Kuleyi lale şekline dönüştüreceğiz. İçerisine de vatandaşlarımız...