28 / 07 / 2024

Çağlayancerit Millet Konağı açıldı mı

Çağlayancerit Millet Konağı açıldı mı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çağlayancerit Millet Konağı gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

TOKİ açıkladı! Millet bahçelerini tamamlayacağız...

Açıklamada, "Açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamındaki hususları dikkate alarak, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefi kapsamında yapımı devam eden millet bahçesi projelerimizi tamamlayacağız." diye açıklama yapıldı.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Hyundai Kona SUV modeller için Eylül fiyatları açıklandı! Hyundai Kona ne kadar? 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai Kona SUV modeller için Eylül ayında fiyat indirimine gitti. Hyundai Kona kampanyalı fiyatlar ne kadar? İşte Hyundai Kona 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

TOKİ Kahramanmaraş projesi için start verdi! O ilçeye 121 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Çağlayancerit projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hyundai Kona'dan 4 bin 750 Türk Lirası indirim! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Geçtiğimiz sene satışa sunulan Hyundai kona modeli Türkiye'de en çok tercih edilen elektrikli otomobillerden biri. Peki elektrikli aracın fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

O ilde yaşayanlar dikkat! Bakanlıktan müjde geldi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Düzce'de yeni millet bahçesi için çalışmalar başladı!

Düzce Çilimli Belediyesi, ilçede inşa edilecek millet bahçesi projesi için çalışmalara başladı. 

Çağlayancerit Millet Konağı açıldı mı Haberi

Çağlayancerit Millet Konağı açıldı mı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Çağlayancerit Millet Konağı gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çağlayancerit Millet Konağı önünde yapılan açılış töreni Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın sunduğu mini konserle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları bölümünde kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Çağlayancerit’e çok amaçlı bir millet konağı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Hakkınızı helal edin biraz geciktik, Elbistan ve Göksun’da da programlar vardı. Bundan dolayı biraz geç kaldık, hakkınızı helal edin, kusura bakmayın. Saygıdeğer hemşerilerim hamdolsun beş yıl önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmekten mutluluğunu yaşamaktayız. Çok şükür Çağlayancerit’imize de vermiş olduğumuz sözleri büyük oranda hamdolsun yerine...