28 / 04 / 2024

Hyundai Kona SUV modeller için Eylül fiyatları açıklandı! Hyundai Kona ne kadar? 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai Kona SUV modeller için Eylül fiyatları açıklandı! Hyundai Kona ne kadar? 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai Kona SUV modeller için Eylül ayında fiyat indirimine gitti. Hyundai Kona kampanyalı fiyatlar ne kadar? İşte Hyundai Kona 10 Eylül 2022 fiyat listesi…



Otomobil sahibi olmak ve aracını değiştirmek isteyenler araba kampanyalarını yakından takip ediyor. Vatandaşlar en iyi fiyat sunan firmaların fırsat otomobillerini satın almaya karar veriyorlar. Araba kampanyalarıyla vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran firmalardan olan Hyundai yine Eylül ayında büyük fırsatları müşterilerine sunuyor. Her modeli için ayrı bir kampanya düzenleyen Hyundai’nin en çok Hyundai Kona için düzenlediği araba kampanyası merak ediliyor.

HYUNDAİ KONA’DA 5 BİN TL İNDİRİM FIRSATI

Firma Hyundai Kona için Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan araba kampanyasını açıkladı.

Buna göre Hyundai Kona satın almak isteyen müşteriler firmanın 5.000 TL indirimden hemen yararlanabilecekler. 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

5 bin TL indirim bana yetmez diyenler için ise Hyundai bir kredi desteği teklifinde bulunuyor. Buna göre Hyundai Kona satın almak isteyenlere firma 50 Bin TL’lik kredi desteğini 12 ay vade ve aylık 0,99 faizle veriyor.

Ancak müşteriler indirim ve kredi faizi kampanyası aynı anda kullanamayacak bu nedenle iki tekliften birini tercih etmek durumundalar.


Geri Dön