04 / 05 / 2024

Cahit Durmaz FETÖ soruşturması

Cahit Durmaz FETÖ soruşturması

TUSKON'a FETÖ soruşturmasında tutuklu sayısı 28 oldu. Cahit Durmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Naksan Holding davasında Cahit Nakıboğlu savunma yaptı!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın yargılandığı davada, eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu savunmalarını bugün yaptılar. 

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

FETÖ'nün İzmir'deki evlerinin akıbeti belli değil!

FETÖ'ye ait olan Yamanlar Koleji'nin yanındaki 3 müstakil evin akıbeti belli değil.

MEB'in Bursa'daki arsası FETÖ'ye mi bağışlandı?

Bursa'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait arsanın örgüte nasıl aktarıldığına yer verildi.

İbrahim Tatlıses'ten FETÖ açıklaması!

İbrahim Tatlıses, FETÖ’nün mal varlığına çökmesiyle açıklama yaptı. Tatlıses "Beni vurdurdu, tarlamı, hatta anamın altına verdiğim arabayı bile haciz etti” şeklinde ifadelerde bulunu.

FETÖ'den İbrahim Tatlıses'e darbe!

FETÖ, İbrahim Tatlıses’in de başına bela oldu. Tatlıses’e uçamayan çürük jet satan örgüt üyelerinin, milyon dolarlık villayı da alacaklarına karşılık yok pahasına aldığı öne sürüldü

FETÖ'nün 7 oteline el konuldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Cahit Durmaz FETÖ soruşturması Haberi

Cahit Durmaz FETÖ soruşturması

TUSKON'a FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve Kurban Bayramı öncesinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest  bırakılan VİKO elektrik A.Ş.’nin eski ortaklarından Cahit Durmaz hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı.



Cahit Durmaz, hakkındaki yakalama kararı gereğince gözaltına alınarak çıkarıldığı İstanbul nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TUSKON'a FETÖ Soruşturması tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 65 kişiden tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 38 şüpheli hakkında, bir üst mahkemeye itiraz...