11 / 05 / 2024

cahit turan 3. köprü bağlantı yolları açıklaması

cahit turan 3. köprü bağlantı yolları açıklaması

Karayolları Genel Müdürü Turhan bağlantılı yolları ihalesinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini anımsatarak, "Söz konusu bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor" dedi.

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep'te inşaatın 3. katından düşen işçi öldü!

Gaziantep Nizip'te bir inşaatın 3. katından düşen inşaat işçisi Hüseyin Turan hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı 2020'de bitecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, geçen yıl bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın 3'üncü pist inşaatının 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yoğun ilgi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyolları yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyollarının yakında hizmete açılacağını söyledi. 

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

Cahit Turhan'dan 3'üncü havalimanı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul'da hizmete açılan yeni havalimanıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli yakında başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinde çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi...

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Muratpaşa'da tehlikeli yapılar yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Haşim İşcan Mahallesi’nde yıkılma-çökme tehlikesi sebebiyle insan yaşamı ve güvenliği için tehdit oluşturan 3 yapıyı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararı doğrultusunda yıktı. 

cahit turan 3. köprü bağlantı yolları açıklaması Haberi

cahit turan 3. köprü bağlantı yolları açıklaması

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları ihalesinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini anımsatarak, "Söz konusu bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor" dedi.


Turhan,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün bağlantı yolları Kınalı-Odayeri otoyolu ve Kurtköy-Akyazı otoyolu için 6 Mart olarak açıklanan ihale tarihinin, firmaların talebi üzerine 6 Mayıs'a ertelendiğini hatırlattı. 


Firmaların, ihale ile ilgili bazı bilgilere açıklık getirilmesini istediğini anlatan Turhan, "Hem bilgilendirmeleri yapmak hem firmaların ihaleye daha iyi hazırlık yapmaları hem de finansman ve maliyet çalışmalarının daha sağlıklı belirlenmesi amacıyla ihale tarihini erteledik" diye konuştu. 


Yapımla ilgili giderlerin işi üstlenecek firmalara ait olması nedeniyle gerçekçi maliyetleri hesaplamanın önemli olduğuna dikkati çeken Turhan, "Çünkü gelir, gider ve finansman...