18 / 05 / 2024

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat adresi

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat adresi

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Serbest tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58 Bulvar Caddesi'nde kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün 200 lira indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları adeta yerle bir oldu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sekötürünün gündeminden düşmeyen demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! Demir diyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin etkisi ile hızla düşmeye devam ediyor. Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat adresi Haberi

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat adresi

Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Serbest tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58 Bulvar Caddesi'nde kuruldu.


Çakıl Demir Elektrik ve İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, ithalatı,ihracatı ve ticaretini yapmak. b Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı,satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları,  mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım,...