08 / 05 / 2024

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat adres

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat adres

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sonkaynar tarafından kuruldu.

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.

Sedoor Ahşap Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sedoor Ahşap Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uğur tarafından açıldı.

Ahşap bina dönemi başlıyor!

Kovid-19 pandemisinde doğaya dönüşle beraber ahşap yapılara rekor ilgi gösteriliyor. Orman Genel Müdürlüğü, ahşap kullanımının yaygınlaştırılmasına ilişkin proje hazırladı. Projenin detayları TBMM'ye sunulan raporda anlatıldı.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat adres Haberi

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat adres

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Keresteciler Sitesi, 25. Sokak,...