02 / 05 / 2024

Çakır inşaat

Çakır inşaat

İNŞAAT Mühendisi olan Görkem Çakır, " Biz Çakır İnşaat için en değerli varlık insandır. Hiçbir gerekçeyle iş ortamında dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeyiz" dedi...

Türk müteahhitler Türkmenistan'ı inşa ediyor!

Türk şirketlerinin 2012'nin ilk 5 ayında üstlendikleri projelerin bedeli 2 milyar 610 milyon doları buldu

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe zam krizi!

200’ün üzerinde alt sektörde oluşturduğu talep ve istihdamlarla ekonominin lokomotifi olarak belirtilen inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarında yüzde 116’ya ulaşan yükselişin yanında bir diğer önemli girdisi olan çimentoda da aynı durumla karşı karşıya. 

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

İnşaat sektöründe istihdam arttı!

Eylül ayı işgücü istatistikleri rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre salgında istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Çakır inşaat Haberi

Çakır inşaat

İNŞAAT Mühendisi olan Görkem Çakır, " Biz Çakır İnşaat için en değerli varlık insandır. Hiçbir gerekçeyle iş ortamında dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeyiz. Evrensel insan haklarına saygılıyız. Çakır İnşaatin tüm çalışanları, niteliği sürekli arttırılan, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışma güvencesi altındadır. Çakır İnşaat kaliteli projelere imza atmaya ve bu amaç doğrultusunda kendini sürekli geliştiren, yeniliklere açık güvenilir bir firma olmaya değer verir. 

Tekirdağ'da inşaat sektöründe öncü firma olarak her türlü yapı işinde hizmetinizdeyiz.Topluma saygı ilkesi doğrultusunda gelecek nesillere temiz bir çevre sağlamanın gerekliliğinin bilinciyle, tüm çalışmalarında çevreye saygılı bir firmadır. Herkese hayırlı olsun" dedi. 


UZMAN KADRO 


Harita Mühendisi Hasan Çakır ise, " Şirketimiz 27 yıllık serüveninde kalite politikasını müşteri memnuniyeti odaklı olmak, titiz işçilikle zamanın da iş teslim...