16 / 05 / 2024

Çakmak 37 paftanın durumu nedir

Çakmak 37 paftanın durumu nedir

Ataşehir Finans Merkezi'ne komşu Ümraniye Çakmak 37 paftada son durum ne? Ümraniye Çakmak 37 paftada tapular dağıtılıyor mu? Finans Merkezi’nin hemen yanındaki 37 paftanın imar durumu nedir? İşte cevaplar…

37 milyon vatandaşın 1.2 trilyon borcu var!

Her gün giderek zorlaşan geçim şartları vatandaşları da kredi kartlarına takla attırmaya mecbur bırakıyor. Açıklanan rakamlara göre 37 milyon vatandaşın borcu 1.2 trilyona ulaştı. 

Dolar zirveden inmiyor! 1 dolar bugün 30,37 TL oldu! 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 30,37 seviyesinden işlem görüyor. Euro bugün ne kadar? Euro güne nasıl başladı?

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Eylülde market ürünlerine zam yağdı! 37 üründen 29'unun fiyatı yükseldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eylül ayında marketlerde satılan 37 ürünün 29'unda fiyatın yükseldiğini belirtti.

Tarlada 5 lira olan bu meyve markette 24 liradan satılıyor!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, temmuz ayında 37 ürünün 19'unda fiyat artışı, 18'inde ise düşüş olduğunu belirtti. Geçen ayın zam şampiyonu sivri biber olurken, çok yediğimiz bir meyvede üretici ile market arasında 5 kat fiyat farkı oluştu.

O ilde sadece 37 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! Yetişen alacak, kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü o ilde sadece 37 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. Bu arsayı yetişen alacak, kaçırmayın...

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Fiat Egea Sedan'a resmen 37 bin TL'lik Mayıs 2023 indirimi geldi! Bu son dakika indirimini aman kaçırmayın!

Fiat Egea Sedan'a resmen 37 bin TL'lik Mayıs 2023 indirimi geldi.  Bu son dakika indirimini aman kaçırmayın... Peki Fiat Egea Sedan fiyatları ne kadar? İşte Egea Sedan 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Soğanın kurusu yüzde 37 zamlandı, tazesi yüzde 34 düştü!

İstanbul Ticaret Odası, nisan ayı kapsamında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. Son günlerin fiyat artışı oranıyla en çok konuşulan sebzelerinden soğandaki zam oranı dikkat çekti. Taze soğan nisan ayının yüzde 34 oranıyla en çok ucuzlayan ürünü olurken, kuru soğan ise yüzde 37 oranında

Migros yine yaptı yapacağını! 8'li tuvalet kağıdı 37 TL'den satışta! yetişen alır

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan geldi. 8'li tuvalet kağıdının 37 TL'ye kadar gerilediği ilanı yapıldı. İşte tuvalet kağıdı indirimine ait merak edilen tüm ayrıntılar.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!

SGK milyonlarca vatandaşa çeşitli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. SGK'ya yazıyı getirene 37 bin lira verilecek. 3 ay üzeri sigortası olanlar parasını doğrudan alabilecek.

Çakmak 37 paftanın durumu nedir Haberi

Çakmak 37 paftanın durumu nedir


İstanbul’un Anadolu yakasında Ataşehir’de hayata geçirilen İstanbul Finans Merkezi’ne sınır komşusu olan Ümraniye Çakmak 37 paftada şuyulandırma, planlama ve tapu tescili işlemleri tamamlandı. 


Toplam 900 civarında ortaklı Ümraniye Çakmak 37 pafta için hak sahipleri tarafından geçtiğimiz yıl açılan iptal davalarından sonra şuyulandırma iptal edildi. Ardından Ümraniye Belediyesi tekrar bir planlama yaptı ve son plan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı ve tapu tescil işlemleri başladı. 


Son durum itibariyle Ümraniye Çakmak 37 paftada tapu tescili tamamlandı ve hak sahiplerine tapuları dağıtıldı.


Ancak 900'e yakın hak sahipleri son tapulandırma ve şuyulandırmaya da davalar açıyor.  



Çakmak 37 paftada emsal kaç?


Ümraniye Çakmak 37 paftada yeni plana göre Emsal=1.50 ve yükseklik avan projeye bağlı olarak Hmax=Serbest olarak belirlendi.





Çakmak 37 pafta nerede?


Çakmak 37 paftanın batısında Finans Merkezi...