29 / 04 / 2024

Ümraniye Çakmak 37 paftada son durum ne?

Ümraniye Çakmak 37 paftada son durum ne?

Ataşehir Finans Merkezi'ne komşu Ümraniye Çakmak 37 paftada son durum ne? Ümraniye Çakmak 37 paftada tapular dağıtılıyor mu? Finans Merkezi’nin hemen yanındaki 37 paftanın imar durumu nedir? İşte cevaplar…



Ümraniye Çakmak 37 paftada son durum ne?


İstanbul’un Anadolu yakasında Ataşehir’de hayata geçirilen İstanbul Finans Merkezi’ne sınır komşusu olan Ümraniye Çakmak 37 paftada şuyulandırma, planlama ve tapu tescili işlemleri tamamlandı. 


Toplam 900 civarında ortaklı Ümraniye Çakmak 37 pafta için hak sahipleri tarafından geçtiğimiz yıl açılan iptal davalarından sonra şuyulandırma iptal edildi. Ardından Ümraniye Belediyesi tekrar bir planlama yaptı ve son plan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı ve tapu tescil işlemleri başladı. 


Son durum itibariyle Ümraniye Çakmak 37 paftada tapu tescili tamamlandı ve hak sahiplerine tapuları dağıtıldı.


Ancak 900'e yakın hak sahipleri son tapulandırma ve şuyulandırmaya da davalar açıyor.  



Çakmak 37 paftada emsal kaç?


Ümraniye Çakmak 37 paftada yeni plana göre Emsal=1.50 ve yükseklik avan projeye bağlı olarak Hmax=Serbest olarak belirlendi.



Ümraniye Çakmak 37 paftada son durum ne?



Çakmak 37 pafta nerede?


Çakmak 37 paftanın batısında Finans Merkezi ve Şenol Güneş Bulvarı, kuzeyinde Cevahir Caddesi ve Samanyolu Caddesi, doğusunda İstanbul Çevre Yolu ve güneyinde Şenol Güneş Bulvarı’nın devamı bulunuyor.


Geri Dön