04 / 05 / 2024

Çalık Enerji ulaşım

Çalık Enerji ulaşım

Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket genel bilgi formunu yayınladı.

Çalık Enerji ihraç belgesini yayınladı!

Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfıormu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Salçalık domateslerin yanına yaklaşılmıyor! Salçalık domatese zam mı geldi?

Salça yapma zamanı geldi. Vatandaşlar harıl harıl salçalık domatesleri almaya başladı. Peki salçalık domatesler ne kadar? İşte detaylar!

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Çalık Enerji ulaşım Haberi

Çalık Enerji ulaşım

Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çalık Enerji şirket genel bilgi formunu yayınladı.



Şirket Genel Bilgi Formu


   Ticaret Unvanı

ÇALIK ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ


   Merkez Adresi

BÜYÜKDERE CAD. NO:163 34394 ZİNCİRLİKUYU İSTANBUL


   İletişim Adresi, Telefon ve Faks Bilgileri

YAŞAM CADDESİ NO:7 AK PLAZA Kat:16 06520 - SÖĞÜTÖZÜ, ANKARA - TÜRKİYE 

Tel : +90 312 207 70 00 / 71 00 

Faks : +90 312 207 70 03


   Üretim Tesislerinin Bulunduğu Adresler

ÜRETİM TESİSİMİZ BULUNMAMAKTADIR.


   Elektronik Posta Adresi

[email protected]


   Web Adresi

www.calikenerji.com


   Tescil Tarihi

26.01.1987


   Ticaret Sicil Numarası

230596


   Ticaret Sicil Memurluğu 

İSTANBUL


   Vergi Dairesi

BÜYÜK MÜKELLEFLER


   Vergi No

8720033993


   Süresi

SÜRESİZ OLARAK KURULMUŞTUR


   Fiili Faaliyet Konusu

ŞİRKETİMİZ, ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİM TESİSİ KURULMASI, İŞLETMEYE ALINMASI, KİRALANMASI, ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ, ÜRETİLEN ELEKTRİK ENERJİSİNİN VE/VEYA KAPASİTENİN MÜŞTERİLERE...