15 / 05 / 2024

Çalıkıran Turizm

Çalıkıran Turizm

Çalıkıran Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Zeki Çalıkıran Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab tarafından kuruldu. 

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M. Farouq Rasheed Sharawı tarafından kuruldu. 

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Taşkıran tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Manisa Kıranşeyh'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh mahallesinde 6 bin metrelik hat döşeme çalışmasıyla mahallenin içme suyu şebekesini tamamen yenileyerek vatandaşı daha sağlıklı suya kavuşturdu.

Muğla'da Kıyıdan Kırsala Turizm çalışmaları tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Kıyıdan Kırsala Turizm” bakış açısından hareketle düzenlediği Turizm Alanları İncelemeleri devam ediyor.

Al Jasmine Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Al Jasmine Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited 25 bin TL sermaye ile bugün Azhar Albaıda tarafından kuruldu.

Hakan Kıran’ın Erenköy binasındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

Samsun Kıran'da kentsel dönüşümde yıkımlar başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, proje ve fizibilite çalışması tamamlanan Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne gerçekleştirdiği ilk yıkımla başladı.

Samsun Kıran'da dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Proje ve fizibilite çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne gerçekleştirdiği ilk yıkımla başladı.

Çalıkıran Turizm Haberi

Çalıkıran Turizm

Çalıkıran Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Zeki Çalıkıran Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Çalıkıran Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Şehir içi, banliyö ve kırsal alanlarda kara yolu ile personel, öğrenci, vb. grup taşımacılığı (şehir içi personel ve okul servisleri, vb.) 


Çalıkıran Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi, No:17...