05 / 05 / 2024

Çalımlıoğlu Gayrimenkul satış

Çalımlıoğlu Gayrimenkul satış

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Haziran ayında başlayan kampanya çerçevesinde dönümü 3 bin 500 liradan başlayan arazilere, 700 lira taksitle satılıyor.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu Fatih’te Raghad Khaooj tarafından kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul satış Haberi

Çalımlıoğlu Gayrimenkul satış

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlerin karşısına kaçırılmaz bir fırsatla çıkıyor. Özellikle metropol şehirlerde yatırımların çoğunun toprak ağırlıklı olduğunu belirten Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu “Araziyi ister ekin ister bir bina yapın isterseniz alın satın. Toprağa yatırım yapmak her daim kazandırır ve güven getirir. Eskiden yatırımları yalnızca üst düzey sanayiciler, işadamları ve imkan sahibi insanlar yapardı fakat bugün baktığımızda memurdan esnafa, avukattan doktora, imkanları dar olandan orta ve üst segmente kadar her kesimden yatırımcı toprak odaklı yatırımlardan yana” dedi.


Bu artışa yönelik yatırımcıya kazandırmak için ‘Vadeli Satış’ kampanyasını geliştirdiklerini belirten Harun Çalımlıoğlu, şunları kaydetti:

“Ülkemiz dünya standartlarındaki projeleri üzerinde taşıyan, büyüyen ve hızla gelişen bir ülke. Biz uzmanlarımız ile birlikte bu gelişimin takipçisi oluyor ve gelişen kentlerin nabzını tutuyoruz....