09 / 05 / 2024

Call Center Hotel hizmetleri

Call Center Hotel hizmetleri

Call Center Hotel 13-14 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 10. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’nda yer aldı.Procat, Speechouse ve Call Center Hotel yeni hizmetlerini tanıttı.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.

Grannos Thermal Hotel, Fransız kaplıcalarına rakip!

Ankara'nın Haymana ilçesinde bulunan Grannos Thermal Hotel & Convention Center, Fransa'nın Vichy Kaplıcaları'ndan sonra dünya üzerinde en iyi değerlere sahip ikinci termal kaynak özelliğine sahip.

Zekeriya Arslan, İzinli Pazarlama Yasası semineri verecek!

Vodasoft Call Center Services CEO'su Zekeriya ARSLAN tarafından verilecek olan İzinli Pazarlama Yasası ve Yasa'nın gayrimenkul sektörüne yansımaları semineri 19 Şubat'ta gerçekleşecek.

Gülbin Barlas Call Center Hotel Operasyon Yöneticisi oldu!

Dünyanın ilk çağrı merkezi oteli Call Center Hotel’in ( CCH ) İzmir Operasyon Yöneticisi, iş yaşamında uzun yıllar farklı görevlerde de çalışan Gülbin Barlas oldu.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, ziyaretçi portföyünü genişletiyor!

Antalya Expo Center'da düzenlenecek 26. Anfaş Hotel Equıpment Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarı, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisini ağırlayacak.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 21-24 Ocak'ta!

Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 26'ncı kez kapılarını açacak...

Maltepe Fuarı'nın adı belli oldu: M’Expo Center!

Maltepe Belediyesi’nin öncülüğünde, Maltepe’de kurulacak ve M’Expo Center adını alacak “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi” projesi için Cevahir Hotel İstanbul Asia’da bir bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na 2 bin 500 marka katıldı!

Antalya'da, 21- 24 Ocak 2015 tarihleri arasında Expo Center'da açılacak 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarında katılımcı rekoru kırıldı...

Sinpaş’ın 40. yıl kampanyası rekor ilgiyle karşılandı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın “Türkiye için ev almanın tam zamanı” sloganıyla başlattığı 40. yıl kampanyası, call center aramalarından, satış ofisi ziyaretlerine görülmemiş bir ilgiyle karşılandı...

Procat, Speechouse ve Call Center Hotel yeni hizmetlerini tanıttı!

Call Center Hotel 13-14 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 10. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’nda yer aldı.Procat, Speechouse ve Call Center Hotel yeni hizmetlerini tanıttı.

Raffles İstanbul Zorlu Center ne zaman açılacak?

Raffles İstanbul Hotel, Zorlu Center içinde ne zaman açılacak? Zorlu Center, Raffles İstanbul otelinin açılışını sosyal medyada nasıl duyurdu? Raffles İstanbul Hotel, arazi değeri dışında kaç milyon dolarlık yatırım? İşte cevaplar...

Call Center Hotel hizmetleri Haberi

Call Center Hotel hizmetleri

Uzman kadrosu ve sektörel deneyimi ile çağrı merkezleri için strateji geliştirmekten uçtan uca teknoloji yönetimine kadar komple çözümler sunan Procat ve gelişmiş ses teknolojileri hizmetleri veren Speechouse ile çağrı merkezi sektöründe bir ilki gerçekleştiren Call Center Hotel 13-14 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 10. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’nda yer aldı.


Anahtar teslim çağrı merkezi kurulum, işletim ve denetim hizmetlerinin yanı sıra mevcut çağrı merkezi operasyonlarının verimliliğinin iyileştirilmesi için teknoloji danışmanlığı üzerine uzmanlaşan Procat, kardeş şirketleri Speechouse ve Call Center Hotel ile Türkiye’deki sektör temsilcilerini dünyadaki trend ve yeniliklerle buluşturan 10. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda yeni hizmetlerini tanıttı. 


Çağrı merkezi yazılım platformu Interactive Intelligence (ININ) Türkiye temsilcisi ve Elite Partner’ı olan Procat, fuarda katılımcılara uzman kadrosu ile...