02 / 05 / 2024

Cam Yaman evi

Cam Yaman evi

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gamze Erçel’in iki katlı cam evi! 

Gamze Erçel'in sosyal medyada evinden film izlerken paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Fotoğraftan sonra Erçel'in evi merak konusu oldu. İşte ev karantinasındaki Gamze Erçel'in merak edilen evi...

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman Bahçecik'e taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Bahçecik Mahallesine inşa edilecek olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

Adıyaman, Antalya'da tanıtılıyor!

Kommagene Krallığının Başkenti Adıyaman’ımız, Turizmin Başkenti Antalya’da tanıtılıyor. Antalya Cam piramitte düzenlemiş olduğu Adıyaman tanıtım günlerine beklenenden çok fazla katılım sağlandı.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.

Adıyaman Perre Antik Kentteki mozağin üzerine koruma evi yapıldı!

Kommagene Uygarlığı’nın büyük kentlerinden biri olan Adıyaman'da ki Perre Antik Kentte ortaya çıkartılan fakat daha sonra üzeri kapatılan, mozaiğin üzerine koruma evi yapıldı.

Cam Yaman evi Haberi

Cam Yaman evi

Can Yaman ve Demet Özdemir'in dizide başlayan aşkları gerçek hayata yansımıştı. Ünlü çift, Etiler Ulus'ta aynı evde yaşıyordu. Aylık 15 bin lira kira veren ve Boğaz manzaralı evde oturan çifte, ev sahibinden kötü haber geldi.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü çiftin oturduğu ev, ev sahibi tarafından satışa çıkarmış.Çift, evi almak istemiş ancak fiyatı duyunca vazgeçmişler. 5 milyon liraya satışa çıkan eve birçok kişi talip olmuş.Satış yakında gerçekleşirse Demet Özdemir ve Can Yaman, uzun süredir oturdukları evden çıkmak zorunda...