22 / 07 / 2024

çamasırcı deresı

çamasırcı deresı

Zaman zaman taşkınların yaşandığı derede her daim kanalizasyon kalıntılarını görmek mümkündür

Ünye Saray Hamamı ihale aşamasında!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kalesi’nde Orman Bakanlığı’na ait olan parselin Ünye Belediyesine devrinin tamamlandığını, Saray Hamamı’nın ise ihale aşamasına geldiğini belirtti.

İzmir Karaburun'daki 3 RES projesi izin aşamasında!

Karaburun Kent Konseyi Başkanı İpar Buğra Dilli, yarımadada 3’ünün izin aşamasında olduğunu belirtti. Dilli, “Karaburun’da şu an faaliyette olan 81 türbin var. Yatırımını tamamlayan firma hemen kapasite artışına geçiyor." dedi.

Bakırcı Yapı Serenity Plus projesi görücüye çıkıyor!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Serenity Plus basın toplantısı 18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Ordu-Sivas yolu 126 yıl sonra tamamlanma aşamasında!

2. Abdülhamit'in Anadolu'nun bölgelerini birbirine kavuşturmak amacıyla 1890 yılında Fransız mühendislere çizdirdiği Ordu-Sivas yolu 126 yıl sonra tamamlanma aşamasına getirildi.

Gölcük Örcün'deki tarihi konağın inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Örcün´de yaptırılan konağın çalışmalarına devam ediliyor. Konağın kısa süre içinde bitirilmesi planlanırken konağın oldukça güzel bir görüntü içerisinde olacağı ve halkın da dikkatini çekeceği ifade ediliyor.

Kayseri Valiliği'nin inşa ettiği iki okul tamamlanma aşamasında!

VALİ Orhan Düzgün, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen iki okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Genç tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu için inşa edecek. TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali bitme aşamasında!

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, burada yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Simani Mahallesinde yaptırılan Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (Otogar) bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Panora GYO esas sözleşme tadili süreci izin aşamasında!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esas Sözleşme Tadil Tasarısı kapsamında, Sermaye Piyasası Kurulu uygun görüşü 24 Şubat 2016 tarihinde alınmış olup, süreç Gümrük ve Ticaret Bakanlığı izni aşamasında devam etmektedir.

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi!

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek projenin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor.

Osman Nuri Bakırcı'ya silahlı saldırı!

İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ofisinde silahlı saldırıya uğradı, Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı...

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

çamasırcı deresı Haberi

çamasırcı deresı

YOLU Bostancı'ya düşenler bilir... Semtin orta yerinden geçen Çamaşırcı Deresi, yaz-kış kokar. Çünkü uzun yıllar boyunca dereye lağım suları akmıştır ve ıslahı da yılan hikayesine dönmüştür. Zaman zaman taşkınların yaşandığı derede her daim kanalizasyon kalıntılarını görmek mümkündür. Bu nedenledir ki derenin çevresindeki binalarda oturanlar eziyetin en büyüğünü çeker.

KİMİN UMURUNDA!
Dereden yayılan kötü koku, sıcak havalarda had safhaya ulaştığından yazın pencere açmaları mümkün değildir. Tabii bir de dereden çıkan koca koca lağım fareleriyle baş etmek zorunda kalırlar ki, bu duruma sinir dayanmaz. Kışın ise taşkın korkusuyla yaşarlar. İnanması güç ama bu çile, neredeyse 50 yıldır yaşanır. Kimsecikler de Bostancı'daki işkenceyi umursamaz. Bu sayfaların takipçileri hemen anımsayacaktır. Geçtiğimiz yaz, Acil Şikayet Hattı ekibi olarak Bostancı'ya gitmiş ve derenin içler acısı halini görüntülemiştik....