09 / 05 / 2024

Çamdibi Life satışa açıldı

Çamdibi Life satışa açıldı

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Demir Life satışa çıktı! Yeni proje!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Demir Life projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor.

Mıa Life Gaziemir satışa çıktı!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mıa Life Gaziemir satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel indirimli fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor.

Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017!

Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından inşa edilen Brooklyn Life evleri, 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İşte, Brooklyn Life satılık ev fiyatları 2017...

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık!

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık daire alanları 95 metrekareden başlangıç gösteriyor. TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen projede toplamda 44 adet konut yer alıyor.

Pana Yapı, Brooklyn Life projesini satışa sunmaya hazırlanıyor!

Pana Yapı, ‘Brooklyn Park’tan sonra şimdi de ‘Brooklyn Life’ projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 431 konut ve 16 ticari üniteden oluşan Brooklyn Life’ın 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi!

Nurol Gayrimenkul Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol'un üç projesinde yeni etaplar özel fırsatlarla satışa çıkıyor!

Nurol Tower,Nurol Park ve Nurol Life projelerinde yeni etaplar,cazip fırsatlarla satışa sunuluyor. Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında Otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

SN Park Plus'ta 120 konut satışa sunuldu!

Nurem İnşaat AŞ bünyesinde SN Life, SN Park ve SN Park Plus projelerinde bugüne kadar 760 konutun inşaası gerçekleşirken, son etap lansmanında 1+1 ve 2+1 olmak üzere 120 konut satışa sunuldu

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

Çamdibi Life satışa açıldı Haberi

Çamdibi Life satışa açıldı


Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığı tarafından İzmir Bornova'da 4 bin 700 metrekarelik arsa üzerinde 2 blok olarak hayata geçirilecek olan Çamdibi Life projesinde  115 metrekarelik 2+1 ve 140 metrekarelik 3+1 olarak tasarlanan 138 daire bulunacak. 

Blokların zemin+8 ve 16 katlı olarak tasarlandığı Çamdibi Life projesinde ticari alanlar ile sosyal donatı alanları da bulunacak. Ekim 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Çamdibi Life projesindeki daireler ankastre beyaz eşyalar ile birlikte teslim edilecek.

2+1 daireler 295.000 TL ile 332.000 TL,

3+1 daireler 375.000 TL ile 430.000 TL aralığında.

Lansmana özel olarak 59.000 TL peşinatla ev sahibi olunabilen Çamdibi Life projesinde daire bedelinin 3'te biri peşinat olarak ödenirken kampanya kapsamında peşinatın kalan ksımı 6 ay sonra ödenebiliyor. Kalan kısım ise banka kredisi ile...