28 / 04 / 2024

Nurol'un üç projesinde yeni etaplar özel fırsatlarla satışa çıkıyor!

Nurol'un üç projesinde yeni etaplar özel fırsatlarla satışa çıkıyor!

Nurol Tower,Nurol Park ve Nurol Life projelerinde yeni etaplar,cazip fırsatlarla satışa sunuluyor. Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında Otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.



‘Mükemmelin Peşinde Ol” kavramıyla hızla yükselen Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projelerinde heyecan verici özelliklere sahip yeni etaplar, cazip fırsatlarla satışa sunuluyor. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında Otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti. Ayrıca Nurol Tower’ın en üst 10 katını yılbaşında satışa çıkarmaya hazırlandıklarını, Nurol Life’da ise 2016’da yeni bir etabı lanse edeceklerini aktararak “İstanbul’un en gözde lokasyonlarında hayata geçirdiğimiz seçkin projelerimiz, çok büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından Nurol Holding’in 50. yılı olan 2016’da Nurol Tower ve Nurol Park’ta yaşam başlayacak, Nurol Life da hızla yaşama hazır hale geliyor” dedi.


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ve Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, Nurol Life Satış Ofisi’nde düzenledikleri basın toplantısıyla, yapımı süren Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleri hakkında bilgi verdiler.


Nurol un üç projesinde yeni etaplar özel fırsatlarla satışa çıkıyor!


İstanbul’un en önemli üç bölgesinde yükselen projelerin şehre değer kattığına inandıklarını vurgulayan Samim Hatipoğlu, şunları söyledi:


“Nurol Tower, ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ Ofis projesinde, Mecidiyeköy’de tek bir çatı altında buluşturuyor. Basın Ekspres’in en prestijli projesi Nurol Park ile özlemini duyduğunuz samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırıyoruz. İstanbul’un yükselen değeri Seyrantepe’de hayata geçirdiğimiz Nurol Life projesi ise lüks algısı, yatırım değeri yüksek konumu ve sunduğu modern hizmetlerle öne çıkıyor. Her üç projenin de satış performansından fazlasıyla memnunuz. 2015’in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014’e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladık. 2016’da ise yüzde 25-30 büyüme yakalamayı hedefliyoruz. 2016 yılında Nurol Tower ve Nurol Park projelerimizde yaşamın başlayacak olması bizi çok heyecanlandırırken, Nurol Life projemizi yaşama hazır hale getirmek istiyoruz.” 


“Projelerimiz, ekonomiye de katkı sağlıyor”

Hatipoğlu, üç projede toplam 76 bin metrekare ofis bulunduğunu ve bunun Avrupa yakasında olan yeni ofis arzının yüzde 10'una tekabül ettiğini belirterek, Nurol GYO şu anda geliştirdiği 2 bin konutun yanında 20 bin metrekare perakende alanlarında da ekonomiye katkıda bulunuyor. Basın Ekspres yolu üzerindeki Nurol Park Ofis projesinde ana kiracımız İş Bankası oldu. Yurt dışında merkezi olan birçok firma havaalanına yakın konumundan dolayı yoğun ilgi gösteriyor. AVM'deki mağazalar, yılda 2 milyon 800 bin ziyaretçi ağırlar. Mecidiyeköy Nurol Tower'ın zirvesinde yer alan en üst 10 katını, yılbaşında satışa açıyoruz. Nurol Tower Mart ayında hayata geçecek ve Plaza katlarında yer alan ofisleri kiralamaya uluslararası emlak firması Cushman & Wakefield ile başlıyoruz.”


Hatipoğlu, ‘Pratik lüks’ kavramı ile fark yaratan Nurol Life’ın hayata geçmesini yerli ve yabancı çok sayıda müşterinin sabırsızlıkla beklediğini kaydederek, “Nurol Life'ın tepesinde 2016 yılında bir sürprizimiz var; bunu yeni yılda açıklayacağız. Nurol Life, çok özel bir lokasyona sahip. Dünya başkentlerinde Hyde Park, Central Park gibi doğal güzelliklere bakan kuleler en yüksek fiyatlara çıkıyor. Belgrad Ormanları’na komşu olan, çok büyük altyapı ve yol yatırımlarının yapıldığı Ayazağa Vadisi bu perspektiften bakıldığı zaman çok iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. 3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir konuma sahip olmasıyla öne çıkan Ayazağa Vadisi, gözde projeler, toplu ulaşım, sağlık ve karayolu yatırımlarıyla İstanbul’un en önemli cazibe merkezlerinden biri oluyor” dedi.


Nurol un üç projesinde yeni etaplar özel fırsatlarla satışa çıkıyor!


Hayatı güzelleştiren özellikler, ödemeyi kolaylaştıran fırsatlar

Projeler hakkında detaylı bilgi veren Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, “Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu olan Nurol Tower, ulaşım avantajına sahip” dedi. Çimen, Nurol Park’ta iş, yaşam, alışveriş, spor ve peyzaj alanları mükemmel bir uyumla bir arada olacağını belirterek, “Nurol Park sakinleri dilerse ev ve ofisini aynı yaşam alanına taşıyabilecek. 19 bin metrekarelik ofis alanları, mükemmel bir çalışma ortamı sağlıyor. Ofisleri, sıfır peşinatla 2016 yılının ilk yarısında teslim imkanı sağlıyoruz. İster peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuyoruz.” diye konuştu. Çimen, Nurol Life’ın da hayatı kolaylaştıran ayrıcalıkları barındırdığını söyleyerek, şöyle devam etti:

“Gece yatıya kalacak misafirler için ‘Guest House’, minik dostların emanet edileceği ‘Evcil Hayvan Bakımı’, dünya lezzetlerini kapıya getiren ‘Premium Yemek Hizmeti’, tüm ihtiyaçları karşılayacak ekipmanı ile ‘Toplantı ve Çalışma Odaları’, ‘Yoga-Pilates Stüdyosu’, ‘Sinema Odası’ ‘Spa&Sauna-Buhar Odaları’; Nurol Life’ın sunduğu ayrıcalıklar içerisinde yer alıyor. Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Nurol Life’ın iç mimarisi Autoban’a ait.”


Web: http://www.nurolgyo.com.tr/tr/


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Nurol 2016’da ‘etap etap’ satacak

Bu yıl Nurol Park, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinde yüksek satış oranlarına ulaşan Nurol GYO, yeni yılda bu üç projenin yeni etaplarını, farklı ödeme koşullarıyla satışa çıkarmayı planlıyor.


Sektörün önemli firmaları arasında yer alan Nurol GYO, 2016 yılına mevcut projelerinde satışa açacağı yeni etaplar ve farklı kampanyalarla giriyor. 


2014’de bir önceki yıla oranla yüzde 40 büyüdüklerini hatırlatan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, 2015 yılını ise geçen yıla kıyasla yüzde 25’lik bir büyüme ile kapatabileceklerini söyledi. Hatipoğlu, gelecek yıl 50. yılını kutlayacak Nurol GYO’nun, sektörün önemli oyuncularından biri olduğunu vurgularken, bu kapsamda proje üretmeye de devam edeceğini dile getirdi. 


Şirketin özellikle altyapı yatırımlarıyla öne çıktığını hatırlatan Hatipoğlu, üst yapı yatırımlarıyla da şehrin merkezi konumlarında büyük konut projeleri hayata geçirdiklerini anlattı. Hatipoğlu, “Geliştirdiğimiz projelerin yüzde 59’unu konut oluşturuyor. Nurol GYO, toplu konut üretmede Türkiye’nin en tecrübeli şirketlerinden. Üç projemizle toplam 76 bin metrekare ofis alanı geliştirerek, ofis piyasasının yüzde 10’unu oluşturuyoruz” dedi. 


Ana kiracı İş Bankası


Nurol Park projesinde ana kiracılarının İş Bankası olduğunu anlatan Hatipoğlu, ofisleri “sıfır” peşinatla satışa sunduklarını, bununla birlikte Nurol Tower’ın en üst 10 katını da yılbaşından sonra satışa çıkarmaya hazırlandıklarını ifade etti. 


Nurol Park AVM’de ise kiralamaların 2016 yılında başlayacağını belirten Hatipoğlu, buraya hafta içi 6 bin, hafta sonlarında 12 bin, tam yılda ise 2.8 milyon ziyaretçi beklediklerini anlattı. Hatipoğlu, Nurol Life’ın da yeni bir etabını lanse edeceklerini vurgulayarak, 2016 yılında mevcut projelerdeki çeşitli etapları satışa çıkarmayı planladıklarını belirtti. 


‘Satışlar hız kesmedi’


Basın Ekspres yolunda hayata geçen ve mahalle konseptiyle inşa edilen Nurol Park projesine 940 milyon lira yatıran Nurol GYO, satışlarda ise yüzde 75 seviyesine geldi. 


Mecidiyeköy’de yükselen Nurol Tower projesine de 165 milyon dolar yatıran şirket, burada yüzde 60’ın üzerinde satış oranlarını yakaladığını belirtiyor. Nurol GYO’nun son projesi olan ve lüks konumlandırdığı Seyrantepe’deki Nurol Life’a 330 milyon dolar yatırım hedefleniyor. 269 metre yükseklikteki binanın tüm camları açılabilir olarak planlanırken, projenin yüzde 45’i şimdiden satılmış.

 

Türkiye’de piyasaların yurtiçi ve yurtdışında yaşanan gelişmelerden etkilendiğini, bunun da sektöre “bekleme” olarak yansıdığını anlatan Hatipoğlu, “Sektörde talep hiç azalmıyor, ya da kesilmiyor” ifadesini kullandı.

 

Ödeme seçeneklerini artırdı


Projeler hakkında detaylı bilgi veren Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, “Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında olan Nurol Tower, ulaşım avantajına sahip.  Nurol Park ofisleri, sıfır peşinatla ve 2016 yılının ilk yarısında teslim imkanı sağlıyoruz. İster peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister ‘0’ peşinat, ister yüzde ‘0’ faizle 50 ay vade fırsatı sunuyoruz” dedi.


Milliyet


Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Amerikan Merkez Bankası'nın (FED) önceki hafta faizleri 9 yıl sonra artırması ‘Amerika'da kriz bitti' şeklinde yorumlandı.


Bu, Amerikalılar için iyi haber olabilir ancak ekonomistlere göre Brezilya, Meksika, Çin ve Türkiye gibi gelişen ülkelerde tüketiciye maliyet olarak dönecek. Nurol Holding iştiraki Nurol GYO'nun yeni Genel Müdürü Samim Hatipoğlu da FED'in faiz kararının pek korkutucu etkisi olmayacağını belirterek, “Kredi faizleri artarsa bu durumu kampanyalarla dengeleriz. GYO olmanın böyle kolaylığı da var.” dedi. Basın Ekspres aksında yer alan AVM, otel, konut ve ofislerden oluşacak Nurol Park'ı buna örnek gösteren Hatipoğlu, “Burada 0 peşinat veya 0 faiz oranlı kampanyalar düzenliyoruz.” dedi. Kampanyanın da etkisiyle Nurol Life'ın yüzde 75'i satıldı. 940 milyon lira bedelle inşa edilen projenin ticari kısmında ana kiracı ise İş Bankası oldu.


Öte yandan Mecidiyeköy'de inşa edilen Nurol Towers'ın da yüzde 60'ı satıldı. 165 milyon dolar maliyetli Nurol Towers, 270'i ofis olmak üzere 321 bağımsız bölümden oluşuyor. Teslimi şubatta başlayacak, mayısa kadar sürecek projede 3 bin kişinin çalışacağı öngörülüyor. Projedeki en üst 10 katının satışına yeni başlanacağı bilgisini veren Hatipoğlu, “Ayrıca 2 bin metrekare ofisi ise sadece kiraya vereceğiz.” dedi. Nurol Towers, Nurol GYO'nun ofislerinin metrekare bazında yüzde 24'üne, değer bazında yüzde 37'sine denk geliyor.  


Seyrantepe'de inşası süren ve 18 ay sonra teslimi planlanan ve yüzde 45'i satılan Nurol Life ise lüks rezidans konseptinde 1.500 konut olarak inşa ediliyor. 269 metre yüksekliğinde ve 54 kat olarak inşa edilen projede 440 kule daire, 26 teras ev, 50 ofis bulunacak. 


Zaman/ Arif Bayraktar


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


NUROL Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), inşaatı devam eden projelerinde yeni etapları satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Mecidiyeköy’de Nurol Tower, Basın Ekspres’te Nurol Park ve Seyrantepe’de Nurol Life projelerini yürüten Nurol GYO, Nurol Park’ta ofis bölümünü sıfır peşinat ve faizle satışa sundu. Nurol Tower’ın en üstte yer alan 10 katını yılbaşında satışa çıkaracak olan şirket Nurol Life’ta da 2016’da yeni bir etap lanse edecek. Nurol Tower ve Nurol Park’ta yaşam 2016’da başlayacak.

 

Nurol GYO’nun yeni Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ve Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen projelerin son durumu hakkında bilgiler verdi.

 

Performanstan memnun 

Her üç projenin de satış performansından memnun olduklarını ifade eden Hatipoğlu, “2015’in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014’e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladık. 2016’da yüzde 25-30 büyüme yakalamayı hedefliyoruz. 2016 yılında Nurol Tower ve Nurol Park projelerimizde yaşamın başlayacak olması bizi çok heyecanlandırırken, Nurol Life projemizi yaşama hazır hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

İş Bankası kiraladı 

SAMİM Hatipoğlu, 3 projede 76 bin metrekare ofis bulunduğunu ve bunun Avrupa yakasındaki yeni ofis arzının yüzde 10’una tekabül ettiğini belirtti. Hatipoğlu, “Nurol GYO’nun geliştirdiği 2 bin konutun yanında 20 bin metrekare perakende alanı da var. Basın Ekspres Yolu üzerindeki Nurol Park Ofis projesinde ana kiracımız İş Bankası oldu. Yurt dışında merkezi olan birçok firma konumundan dolayı ilgi gösteriyor” dedi.

 

% 30 prim yaptı 

NUROL GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, projelerdeki satış durumu hakkında bilgi verdi. Nurol Tower’da yüzde 60, Nurol Life’ta yüzde 45 ve Nurol Park’ta yüzde 70 satış seviyesine geldiklerini anlatan Çimen, projelerin ortalama yüzde 30 prim yaptığını da belirtti.


Vatan


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nurol GYO, 855 milyon dolar yatırım değerine sahip Nurol Tovver, Nurol Park ve Nurol Life projelerindeki yeni etapları satışa çıkardı. 


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, 2015'in sektör için kayıp bir yıl olduğunu, ertelenen talebin 2016'da yeniden canlanmasını beklediklerini kaydetti. Hatipoğlu, bu nedenle mevcut projelerin yeni etaplarını vitrine çıkardıklarını kaydetti. Basın Ekspres'te yapımı süren 1512 ünitelik Nurol Park projesinin ofis etabını sıfır peşinatla satışa sunduklarını vurgulayan Hatipoğlu, "Ofisleri, 2016 yılının ilk yansında teslim imkanı sağlıyoruz. İster peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister sıfır peşinat, ister yüzde sıfır faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuyoruz" dedi. Ayrıca Nurol Tower'ın en üst 10 katım yılbaşında satışa çıkarmaya hazırlandıklarını kaydeden Hatipoğlu, Nurol Life'da ise 2016'da yeni bir etabı lanse edeceklerini aktardı. 


Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen de satışa çıktığı tarihten bu yana 3 projenin yüzde 30 prim yaptığını bildirdi. Çimen, "Konut satışlarımız bu yıl yüzde 40 arttı. 2016'da ise yüzde 25-30 büyüme bekliyoruz" diye konuştu. 

 

Sözcü


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul'da toplamda 1 milyar dolarlık proje geliştiren Nurol GYO, 2016 yılında anahtar teslimlerinin yanısıra mevcut projelerinin yeni etaplarını satışa sunacak.


NUROL GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, 2015 yılının ilk 11 ayında geçen yıla göre yüzde 40'lık ciro artışı sağladıklarını belirterek, yıl genelinde yüzde 30'luk büyüme gerçekleştireceklerini söyledi. 


NUROL PARK'TA OFİS SATIŞLARI 

Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Lite projeleriyle İstanbulda toplamda 1 milyar dolarlık proje geliştiren Nurol GYO, 2016 yılında anahtar teslimlerinin yanısıra mevcut projelerinin yeni etaplarını satışa sunacak. 


Nurol GYO Genel Müdürü Hatipoğlu vergi bilgide, "Basın Ekspres yolu üzerinde mahalle konseptiyie geliştirdiğimiz Nurol Park projesindeki ofislerin satışlarına başladık. Yanı başında otel ve AVM bloğu olan Nurol ParkOfis'in sıfir peşinatlı kampanyası ilgi görüyor. Mecidiyeköy'de teslimine hazırlandığımız Nurol Tower'in mbul en üst 10 katini yılbaşında satışa çıkaracağız. Seyrantepe'de inşa ettiğimiz Nurol Life'ta ise 2016'da yeni bir etabı lanse edeceğiz" dedi.


Hatipoğlu, üç projede toplam 76 bin metrekare ofis bulunduğunu ve bunun Avrupa yakasında olan yeni ofis arzının yüzde 10'una tekabül ettiğini belirterek, "Nurol GYO şu anda geliştirdiği iki bin konutun yanında 20 bin metrekare perakende alanlarında da ekonomiye katkıda bulunuyor" dedi.


YURT DIŞINDAN YOĞUN İLGİ 

NUROL Tower'ın Mart ayında hayata geçeceğini ve plaza katlarında yer alan ofisleri kiralamaya uluslararası emlak firması Cushman & Wakefield ile başladıklarını belirten Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, ofislerin metrekaresinin 18 ile 30 dolar arasında kiralandığını söyledi.

 

HAVAALANINA YAKIN 

Yurt dışında melezi olan birçok firmanın havaalanına yakın konumundan dolayı projeye yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çimen, 'AVM'deki mağazalar, yılda 2 milyon 800 bin ziyaretçi ağırlar. Ayrıca Mecidiyeköy Nurol Tower'ın zirvesinde yer alan en üst 10 katını da, yılbaşında satışa açıyoruz" dedi. 


SÜRPRİZİMİZ VAR 

Çimen, Seyrantepe'deki Nurol Life'ın tepe noktasında ise bir sürprize imza atacaklarını dile getirdi. Çimen, Nurol Park'taki 19 bin metrekarelik ofis alanlarının sıfır peşinatla satışa sunulduğunu açıkladı. Çimen, "ister peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister sıfır peşinat, ister yüzde sıfır faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuyoruz" dedi. 


Yeni Akit



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;; 


NUROL Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul'da yükselen projelerinde yeni etapları satışa çıkarıyor. Mecidiyeköy'de Nurol Tower, Basın Ekspres'te Nurol Park ve Seyrantepe'de Nurol Life projelerini yürüten şirket, Nurol Park'ta ofis bölümünü sıfır peşinat ve faizle satışa sundu. Nurol Tower'ın en üstte yer alan 10 katını satışa çıkaracak olan şirket,Nurol Life'ta da 2016'da yeni bir etap lanse edecek. Nurol Tower ve Nurol Park'ta ise yaşam 2016'da başlayacak. 


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu "Seçimden sonra satışlarda ciddi artış oldu. Yabancı yatırımcı da oldukça ilgili. Artışın önümüzdeki yılda artarak devam etmesini beldiyoruz. Sektöre yönelik yabancı yatırımcılarla ilgili düzenlemeler oldu. Devletin 2016'da da düzenlemelere devam sinyali vermesini önemli olarak görüyorum. 2015'in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014'e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladık. 2016'da yüzde 25-30 oranında büyüme yakalamayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Yeni Yüzyıl



Haber Hürriyet Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Nurol GYO'nun, İstanbul'un çekim merkezlerinden Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu diğer ayrıcalıklarla iş hayatını farklı bir boyuta taşımayı hedefliyor. 


Basın Ekspres'te Nurol GYO imzası ile hayata geçen Nurol Park Ofis'te avantajlı ödeme seçenekleri ile satışlar sürüyor Yeni ofislere sıfır peşinatla, kira öder gibi sahip olma fırsatı sağladıklarını belir ten şirket yetkilileri. "Ofisleri 2016 yılının ilk yarısında teslim alma imkânı sunuyoruz, İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres'te hayat bulan Nurol Park. buğunun modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma proje olmasıyla dikkat çekiyor" dedi. 


TEKNOLOJİ VE FONKSİYON 

Nurol Park'ın toplam 19 bin metrekarelik ofis alanlarında teknoloji ve fonksiyonelimi bir arada kullanarak, bir çalışma ortamı sağlandığına dikkat çeken şirket temsilcileri, "Ofisler 99 metrekareden 1454 metrekareye kadar birleştirilebilen tasarımıyla ihtiyaca göre şekillenebiliyor. 4 metre tavan yüksekliği ve açılabilir pencereleriyle geniş ve 'nefes alan ofisler' sunuyoruz. Ofislerde teras ve balkon seçenekleriyle de havadar bir çalışma ortamı yaratılıyor. Tesisat ve kabloların yükseltilmiş döşeme altına gizlenmesini sağlayan Shell & Core özelliği sayesinde. Nurol Park Ofis'te çalışma alanlarına işlevsellik getiriyoruz" diye konuştu. 


İHTİYAÇLAR PROJEDE 

Proje içinde tüm ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanlar, mağazalar, restoranlar ve kafeler bulunduğuna dikkat çeken şirket temsilcileri, "Ayrıca İş Bankası da Basın Ekspres'in ilk A plus ofis projesi olan Nurol Park Ofis kalitesini tercih ederek, 10 yıllığına bu özel projede yerim aldı E S ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde bulunan Nurol Park Ofis prestijli konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da. şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor" ifadelerini kullandı. 

Hürriyet Emlak


Geri Dön