29 / 04 / 2024

Çameli Yaylası turizminde yabancıların etkisi

Çameli Yaylası turizminde yabancıların etkisi

Hollanda, Fransa ve İngiltere'den tur şirketi yetkilileri Çameli'yi ziyaret etti. Avrupa ve Asya'nın yayla kenti olarak Çameli'yi seçtik diyen yetkililer alternatif turizm için yapılacak yatırımlarla Çameli'nin Yayla Turizmi'nin başkenti olacağını ifade e

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de deniz doldurularak elde edilen riskli binalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm projesinin başlayacağının müjdesini verdi.

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Trabzon Kayabaşı Yaylası'nda 'Haç Sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerinde hayata geçirdiği villaların dış cepheleri, Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretini anımsattığı iddiasıyla tartışma yarattı.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Sisdağı Yaylası'ndaki herkes imar barışına başvurdu!

Trabzon ile Giresun sınırında yer alan Sisdağı Yaylası'nda kaçak yapıda oturan tüm vatandaşlar İmar Barışı'ndan yararlanmak istiyor.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Perşembe Yaylası’ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda 31 Aralık 2017’den sonra inşa edilen kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkılıyor.

Trabzon Barma Yaylası'nda yıkım gerginliği!

Köprübaşı Barma Yaylası’nda yıkım gerginliği yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz, boynuna tel dolayarak yıkım ekiplerine direndi.

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Haçka Yaylası'ndaki kaçak yapılar sopalarla yıkıldı!

Trabzon'un Haçka Yaylası'nda meralarda inşa edilen kaçak yapılar, yaylacı kadınlar tarafından sopa, kazma ve küreklerle yıkıldı.

Ayder yaylasında kentsel dönüşüm heyecanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayder'i kirlettik, rezil ettik çıkışıyla gündeme gelen Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası için kentsel dönüşüm projesi başlatılacak. 

Çameli Yaylası turizminde yabancıların etkisi Haberi

Çameli Yaylası turizminde yabancıların etkisi

Hollanda, Fransa ve İngiltere'den tur acente şirket yetkilileri haftasonu Çaıneli 'yi gezdi.Gerçekleşen ziyarette, Çameli Belediyesi Turizm Yetkilisi İbrahim Putgül tarafından konuk edilen misafirler Çameli'nin eko turizm .kültür ve treaakking bölgelerini gezerek Avrupa ve Asya'nın yayla kenti olarak Çameli'yi seçtik. Önümüzdeki dönemlerde alternatif turizm için yapacağımız yatırımlarla Çameli i Yayla Turizmi'nin başkenti olacağını söyledi.Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'nında Eko turizm, Kültür Turizmi, Dağ Bisikleti turizmi çalışmaları konusunda destek olduklarını belirten yetkililer kendilerine ayrı ayrı teşekkül" etti. Çameli Kaymakamı Şeref Albayı ak ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'da Eko turizm, kültür Turizmi, dağ bisikleti turizmi çalışmaları konusunda destek verecek olan tur şirketlerini, ilçeye davet etti. 


Deha...