18 / 05 / 2024

çamköy yeni açılan yollar

çamköy yeni açılan yollar

Düzce’de çevreyollarının açılması ve yeni bir ulaşım ağının kurulması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Çamköy mahallesinde yol açma çalışmalarına başlandı.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Dev kurumdan dolarla ilgili yeni açıklama geldi! Dolar bu tarihe kadar yükselecek

Dolarda yaşanan şahin yükselişler tüm dünyayı tedirgin etmeye başlıyor. Konu ile ilgili dev kurumdan yeni açıklama gelirken doların ne zaman kadar yükseleceğini söyledi.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Ucuz konut için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama! TOKİ fırsatlarını kaçırmayın! Ucuza ev alın

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesine çok az bir zaman kaldı. TOKİ 81 İl Konut Projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni açıklamalar yaparken konu ile ilgili detaylar ise şu şekilde…

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

Altın fiyatları küresel piyasalarda güçlenen resesyon endişeleri arasında yön arayışına devam ederken dev kurumdan altın ile ilgili yeni açıklama geldi. Altın fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak...

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

2021'in ilk yarısında açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi!

Resmi verilere göre, 2021'in ilk 6 ayında ülke genelinde açılan her 2 iş yerinden 1’i kepenk indirdi. En büyük yaprak dökümü İstanbul’da gerçekleşti.

Son 10 yılda imara açılan alanlar meclis gündeminde!

Ülkemizde son 10 yılda orman niteliğini yitiren ve imara açılan alanlara ilişkin soru önergesi verildi. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

çamköy yeni açılan yollar Haberi

çamköy yeni açılan yollar


Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesude Özcan koordinasyonu ile yeni çevre yolları açılmaya başlandı. Çamköy mahallesinde devam eden yol açma çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.


Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan çalışmalar Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile hızla devam ediyor.



Düzce...