03 / 05 / 2024

Çamlca Sevda Tepesi

Çamlca Sevda Tepesi

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın 28 yıl önce satın aldığı İstanbul Boğazı'na hakim Sevda Tepesi'nin akıbeti belli oldu. Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, geçen hafta imara açılan tepeye Kral'ın 4 villa yapacağını açıkladı

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!  

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Özbalta tarafından kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç: Bağımsız deprem kurulları oluşturulmalı!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, deprem konusu ile ilgili bir yazıyı kaleme aldı.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

'Sevda Çeşmesi' yıkıldı! Edirne ikiye bölündü!

Edirne'de 2009'da bölgenin en işlek caddesine konulan 'Sevda Çeşmesi' heykelinin belediye ekipleri tarafından yıkımının gerçekleşmesi vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu.

Sevda Erdan Kılıç'tan TOKİ açıklaması!

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Toplu Konut İdaresi’nin AKP iktidarı döneminde 70 milyar liranın üzerinde 5 binden fazla ihale yaptığını, müteahhit firmalara 50 milyar lira hak ediş ödediğini ifade etti...

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Çamlca Sevda Tepesi Haberi

Çamlca Sevda Tepesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan'ın Meksika gezisinde yoktu, ancak Brezilya bölümüne katıldı. Bayraktar ve ekibi, Rio'daki zirvede hem oturumlarda Türkiye'yi temsil etti hem de çok sayıda ikili görüşmede bulundu. Rio ve genelde bütün Brezilya'da ciddi bir gecekondulaşma sorunu yaşanıyor. Kentler doğal güzelliklerine ve harika coğrafi konumlarına rağmen gerçekten kötü yapılaşma kurbanı. İki ülke arasındaki gelişen ilişkiler, şimdi şehircilik bakanlıklarının işbirliğiyle konut sektörüne de yansıyacak.


Bakan'la, Başbakan'ın yolculuğunun son gününde Copacabana Oteli'nde bir araya geldik. Başbakan'a, Brezilya'nın kadastro işlerini yapmayı önereceğini söyledi. Ama sohbet sırasında asıl haber İstanbul'la ilgili geldi. Sevda Tepesi...

Geçen hafta Suudi Kral'ın buradaki arazisiyle ilgili imar değişiklikleri yapılmıştı. Buna göre tepeye turizm amaçlı yatırım yapılacağı ve otel inşa edileceği haberleri çıkmıştı. Suudi Kralı'nın neden otel yatırımına...