02 / 05 / 2024

çamlıca 6 bin metrekarelik park

çamlıca 6 bin metrekarelik park

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Peker GYO Çamlıca'daki 11 bin metrekarelik arsayı satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde bulunan Küçük Çamlıca Mahallesi'ndeki 11 bin 91,81 metrekarelik arsanın satışına ilişkin son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Çamlıca Camii'nde tarihe geçen ayrıntı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi" Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı...

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Çamlıca Camisi'nin açılışına sayılı günler kaldı!

Temeli 6 sene önce atılan, toplam 60 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük camisi Çamlıca Camisi, 15-20 gün içinde tamamlanacak.

Çamlıca Camisi'ne 6 tonluk kündekari kapı!

Osmanlı-Selçuklu mimari tarzı ile günümüz çizgilerinin bütünleştiği Çamlıca Camisi'nin, dünyadaki en büyük ibadethane kapılarından biri olan 5 metre genişliğinde, 6,5 metre yüksekliğinde ve 6 ton ağırlığındaki ana kapısı yerine takıldı

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep Çamlıca'ya 6 bin metrekarelik park yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Çamlıca The Address Residence nerede?

Çamlıca The Address Residence projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki daireler metrekare birim bazında 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor.

Çamlıca The Address Residence daire fiyatları!

Çamlıca The Address Residence daire fiyatları metrekare bazında 4 bin Dolar ile 6 bin Dolar arasında değişiyor. Teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede toplam 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı daireler bulunuyor.

çamlıca 6 bin metrekarelik park Haberi

çamlıca 6 bin metrekarelik park

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.


Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla burada kamulaştırmasını yapılarak yıkılan evlerin yerine 1.172 konut yapan Şahinbey Belediyesi, bu alana park ve meydan yapmak için çalışmalara başladı. Çamlıca Konutları’nın ve yeni yapılan Çamlıca Cami’nin bulunduğu alanda 4 katlı bir bina daha kamulaştırılarak yıkıldı.


TAHMAZOĞLU: “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Çamlıca, Nuripazarbaşı ve Sakarya Mahallesi’nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çamlıca 1.172 konutumuz tamamlandı ve Özdemirbey Caddesi’ni de 6 şeride çıkardık. Burada bulunan Çamlıca Camisi’ni yıkarak yerine daha büyük bir cami...