03 / 05 / 2024

Çamlıca Camiison durum

Çamlıca Camiison durum

Küçük Çamlıca Tepesi’nde inşa edilen Çamlıca Camii'ndeki son gelişmeler havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde caminin 6 minaresinin kaba inşaat çalışmalarının sona gelindiği görüldü.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Çamlıca Kirazlıtepe'deki dönüşümde son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünmesini” istediği Büyük Çamlıca Camii’nin dibindeki mahallede kentsel dönüşüm devam ediyor.

Çamlıca Camii'nde son durum!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor.  Regaib kandilinde ibadete açılacak camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar bulunacak. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

İstanbul'un siluetini bozan Çamlıca'daki radyo ve TV vericilerini tek bir vericide toplayacak şekilde planlanan dev kulenin restoran bölümü monte edildi.

Çamlıca Camii inşaatında son durum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Çamlıca Camii'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı devam eden Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulundu. Çamlıca Camii'nde incelemeler yapan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. 

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son durum!

Üsküdar Çamlıca'da 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar ne durumda? İşte, Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşümünde son durum..

Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin bir taraftan testler yürüyor, bir taraftan kademelendirdikçe yeni işler yapıyoruz. Öngörümüz, bu sene içinde kesinlikle bitirip hizmete sunmak" dedi.

Çamlıca Camii'nin inşaatında son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşte o haber...

Çamlıca Camiison durum Haberi

Çamlıca Camiison durum

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacak Çamlıca Camii'nin kubbesi, alem ile taçlandırıldı. Çamlıca Camiindeki çalışmalarda gelinen son durum drone ile havadan görüntülendi. 6 minareli camide kubbenin üzerine yerleştirilen alem, drone ile görüntülendi. Caminin sisler içerisinde kalan silüeti kartpostallık görüntüler oluşturdu.



Yeni...