28 / 04 / 2024

Çamlıca Konutları 2. etap satışları başladı mı

Çamlıca Konutları 2. etap satışları başladı mı

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca 1. Etap 2. Kısım'ın yer teslimini yüklenici firmaya gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Küçük Çamlıca Mahallesi 53 Ada 2 Parsel imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 53 Ada 2 Parsel Sayılı Taşınmaza İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusuna 9 Kasım 2018 yanıtını verebiliriz. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Çamlıca Konutları 2. etap satışları başladı mı Haberi

Çamlıca Konutları 2. etap satışları başladı mı


Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 2’inci etabın A ve B blokları satışa sunuldu. Toplamda 75 adet 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Çamlıca Konutları 2’nci etapta ayrıca 12 adette işyeri de satışa çıkıyor.

2. Etap Satışta

Çamlıca Konutları’ndan 27 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00’de yapılacak ihaleye başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yaptığımız kamulaştırma ve yıkımların ardından 1.172 konuttan oluşan Çamlıca Konutlarımızı yaptık. Daha önce 1’inci, 3’üncü ve 5’inci etabının satışını yaptığımız konutların 2’nci etabını satışa çıkardık. 2 blokta 2+1 ve 3+1’den oluşan 75 daire ve 12 işyeri bulunuyor. Açık-kapalı otopark, oyun alanları ve sosyal donatıların bulunduğu Çamlıca Konutları ayrıca şehir...