05 / 05 / 2024

Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi

Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi

Çamlıca Konutları 2. Etap'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede 75 adet daire ve 12 adet işyeri açık artırma usulüyle satılıyor. İşte Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Peker GYO'dan Çamlıca arsası açıklaması!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasına komşu 652,69 metrekare alanın, arsaya tevhidine ilişkin Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı açıkladı.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Çamlıca Kulesi açıldı!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Çamlıca'daki görkemli köşk satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçük Çamlıca'da bulunan 3 katlı tarihi köşk satışa çıkarıldı. Köşk için 85 milyon TL isteniyor. 

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi Haberi

Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Çamlıca Konutları 2. Etap projesi Nuripazarbaşı Mahallesi, 102 pafta, 2401 ada, 127 parselde hayata geçiriliyor. 


Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. Açık artırma usulüyle satışa çıkarılan projede konutlar için minimum 3 bin 600 TL geçici teminat bedeli isteniyor. 


Gaziantep Çamlıca Konutları'nın alanları 85,50 metrekare, 88,37 metrekare, 112,00 metrekare, 138,55 metrekare, 164,30 metrekare olarak dizayn edildi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. 

Çamlıca Konutları 2. Etap fiyat listesi!

Satışa çıkan dükkan fiyatları 390 bin TL ile 815 bin TL arasında farklılık gösteren Çamlıca Konutları 2. Etap'ta daire fiyatları 120 bin TL ile 179 bin TL arasında değişiyor. 


Özge...