02 / 05 / 2024

Çamlıca Kulesinin inşaatı ne zaman tamamlanacak

Çamlıca Kulesinin inşaatı ne zaman tamamlanacak

Çamlıca Tepesi'ndeki vericilerin toplanacağı Çamlıca Kulesi'nin inşaatı başladı. Kule inşaatı kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde bütün partilerin ortak kararıyla alındı.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nin dördüncü büyük parçanın montajına başlandı. Havadan görüntülenen kulenin restoran ve seyir terası olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Çamlıca Kulesinin inşaatı ne zaman tamamlanacak Haberi

Çamlıca Kulesinin inşaatı ne zaman tamamlanacak

İstanbul'un en yüksek noktalarından biri olan Çamlıca Tepesi'nin doruğunda televizyon vericilerini bilirsiniz. Bu vericiler ulusal yayın yapan televizyonlara ait. Bu vericilerle ilgili yıllardır tek merkezde toplanacağı konuşulurdu. Hatta bu vericilerin tek bir kulede toplanıp döner kulede de restoranların ve seyir terasının olacağı projeler dile getirilirdi. Nihayet bu projede somut adım atıldı. İstanbul Küçük Çamlıca'da kule inşaatı başladı. Kule inşaatı kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde bütün partilerin ortak kararıyla alınmış. Projenin gelecek yıla bitirilmesi planlanıyormuş. Kulede iki restoran olacakmış. Aynı Ankara Atakule'de olduğu gibi restoranlar 360 derece dönecekmiş. Toplam 365.5 metre uzunluğunda olacak kulenin 163 metresi anten, kalan 202.50 metresi ise betonarme yapı olacakmış. Bu kısımda ofisler, mağazalar, restoranlar ve seyir kulesi yer alacakmış. Vatandaşlar kuleyi 08.00-23.00 saatleri arasında ziyaret...