05 / 07 / 2024

Çamlıca Tepesinde görüntü kirliliğinden kurtuluyor

Çamlıca Tepesinde görüntü kirliliğinden kurtuluyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Çamlıca'daki TV-Radyo vericilerini ortak bir kulede toplayacak proje için 27 firmanın yarışacağını söyledi.Elvan, Çamlıca tepesindeki görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak çalışmanın hızlandığını belirtti

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Çamlıca Kulesi yıl sonunda açılacak!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında dış kaplama katlarının yüzde 70'i tamam...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Küçük Çamlıca TV -Radyo Kulesi havadan görüntülendi!

Çamlıca’da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için projelendirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Küçük Çamlıca TV -Radyo Kulesi havadan görüntülendi.

Küçük Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için inşa edilen Küçük Çamlıca Kulesi'ndeki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi.

Çamlıca Camii havadan görüntülendi! 

İstanbul’un en büyük yapılarından biri olacak şekilde inşasına devam edilen Çamlıca Camii havadan görüntülendi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca tepesinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 225 metreye kadar ulaşarak betonarme yapısını tamamladı.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında 165 metre uzunluğundaki çelik konstrüksiyon son bölümünün yapımına başlandı.

Çamlıca Tepesinde görüntü kirliliğinden kurtuluyor Haberi

Çamlıca Tepesinde görüntü kirliliğinden kurtuluyor


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Çamlıca'daki TV-Radyo vericilerini ortak bir kulede toplayacak proje için 27 firmanın yarışacağını söyledi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Çamlıca tepesindeki anten ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak çalışmanın tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirterek, Çamlıca TV-Radyo Kulesi Projesi için 27 firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğunu bildirdi.


Bakan Elvan, Çamlıca TV-Radyo Kulesi Projesi kapsamında Çamlıca tepesindeki tüm radyo ve televizyon vericilerinin ortak bir kule içerisinde toplanacağını ifade etti. Kule ile ilgili ihale sürecinin devam ettiğini hatırlatan Bakan Elvan, kulenin İstanbul'a ayrı bir estetik katacağını söyledi.


Kulenin yapım ihalesi için 27 firmanın ön yeterlilik başvurusunda bulunduğunu belirten Elvan, ihaleyi kazanan firmanın inşaatı 500 günde bitireceğini kaydetti. 


Maliyetini Bakanlık karşılayacak


Proje kapsamında Çamlıca'daki mevcut anten direklerinin söküleceğini ifade eden Elvan, "Kule,...