19 / 05 / 2024

çamlıdereye meydan mı inşa edilecek

çamlıdereye meydan mı inşa edilecek

Çamlıdere’de, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çamlıdere’ye yeni yapılacak olan meydana bol miktarda ağaç dikilmesi talimatını verdi.

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Aml Rafıa M. Abdulsalam tarafından kuruldu.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Murat Kurum'dan Ankara Altındağ'a meydan müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Caner Can: Çamlıdere müzeler şehri olacak!

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Ankara Çamlıdere'ye çarşı ve meydan müjdesi!

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Caner Can, turizmde kendini ispat etmiş emin adımlar atan bir belediye olduklarını söyledi.  

İzmir Çamlı Barajı'nın yapımıyla ilgili 8 soru!

Devlet Su İşlerinin İzmir Çamlı Barajı yapımı konusundaki karar değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Gümüşhane Çamlıca kura çekilişi 9 Kasım'da!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutların kura çekilişi 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 428 adet konut için başvurular 18 Ekim'de başlıyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Üsküdar'ın Çamlıca İlçesi'nde 5 mahalleyi kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje dahilinde tahliyeler başladı. 

çamlıdereye meydan mı inşa edilecek Haberi

çamlıdereye meydan mı inşa edilecek


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Sistemi içine alınan ilçelerinden Çamlıdere’yi ziyaret etti. Çamlıdere’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökçek, Çamlıdere’ye yeni yapılacak olan meydana Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan’a bol miktarda ağaç dikilmesi talimatını verdi.

Başkan Gökçek, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can ile birlikte, ilçede gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Çamlıdere Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


-BAŞKAN GÖKÇEK, MÜZELERİ GEZDİ…

Başkan Gökçek, alt yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan müzeleri de gezdi. Huzurevi, Kına Evi, Taziye Evi, Kültür Evi Müzesi, Doğal Yaşam ve Hayvan Müzesi gibi kültürel alanları ziyaret eden Başkan Gökçek, bu yapıların ortasında kalacak alanda oluşturulan meydan için de Çevre Koruma Daire Başkanı Ömer Bircan ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Ömer Öksüz’e...