17 / 05 / 2024

Çamlık Mesire Alanı ne zaman açılacak

Çamlık Mesire Alanı ne zaman açılacak

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni mesire alanı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’nde yaklaşık 250 bin metrekare alanda hayata geçirilen mesire alanı projesini inceledi.

Adana mesire alanı inşaatında sona gelindi!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Yenıgün Köyü Eğriçam mevkiinde yer alan mesire alanının yakın zamanda hizmete açılacağını vurguladı.

Kahramanmaraş Pazarcık'a mesire alanı inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’ne yeni bir mesire alanı inşa edecek.

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Sivas Çamlık Mesire Alanı yıl içinde hizmete girecek!

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 106 dönümlük mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Yenice'ye 106 dönümlük mesire alanı inşa ediyor.

Horata Mesire Alanı'na ilk kazma Eylül'de vurulacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Konak Mahallesi'nde yer alan Horata Mesire Alanı'na ilk kazmayı Eylül ayında vuracak.

Çamlık Mesire Alanı ne zaman açılacak Haberi

Çamlık Mesire Alanı ne zaman açılacak


Vatandaş odaklı çalışan Sivas Belediyesi baharın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Paşabahçe’ye alternatif olan ve her biri farklı bir bölgede bulunan mesire alanlarında da çalışmalar aralıksız devam ediyor. 


Karşıyaka Bölgesini cazibe merkezine dönüştürecek olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesislerde çalışmalar devam ediyor.


İlk olarak çocuk oyun alanları ve görsel bir güzellik katacak olan su kanalları ile yapay şelaleler üzerindeki köprüleri yapan ekipler bu çalışmanın devamında çamlık mesire alanının kamelyalarını yerleştirecek. 


Yürüyüş yolları tamamlanan mesire alanında ağaçlandırma ve boş arazide çimlendirme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 


Karşıyaka mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Karşıyaka bu şehrin en güzel mahallelerinden biri olacak, yapılan mesire alanı hizmetlerin ilk adımı... Aynı zamanda insanlarımız; sadece Paşabahçe’de değil, farklı bölgelerde de güzel bir gün geçirebilecek.” ifadesini...