13 / 05 / 2024

Camp Nou yenileme

Camp Nou yenileme

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Calvo:​ "Stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var" dedi.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

Camp Nou'nun yenilenmesi için Türk şirketlerle görüşülüyor!

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Calvo:​ "Stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var" dedi.

Barcelona Camp Nou Stadı 4 senede yenilenecek!

Barcelona bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini açıkladı.

Barcelona Camp Nou Stadı yenilenecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona, maçlarını oynadığı stat Camp Nou'yu yenileyeceğini açıkladı. Camp Nou’nun inşaatı 2017-18 sezonunda başlayacak ve 2021-22 sezonunda bitecek.

TOKİ ile Sincan Belediyesi arasında kentsel yenileme protokolü imzalandı!

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı..

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı.Çanakkale Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi" ulusal proje yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 37 proje katıldı.

Kira kontratı yenileme süresi!

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında genellikle 1 yıllık süreli olarak kira kontratı imzalanıyor. Peki kontrat ne zaman ve nasıl yenilenir? İşte kira kontratı yenileme süresi..

Çanakkale Sosyal Konutlar Kentsel Yenileme Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Belediyesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın sonucu belli oldu. Sonuçlar Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'de ilan edildi...

Coldwell Banker Blue Camp organizasyonu yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün geleceğine yön verenler, yurtiçi ve yurtdışından ünlü konuşmacılar, dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker'ın ilk kez gerçekleştirdiği "Blue Camp" organizasyonunda biraraya geldi.

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor. Sincan'ın Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri yapılıyor.

İBB, Şile'deki köy mülklerini yenileme işini 18 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Şile'de yer alan köy mülklerini 18 Kasım 2014 tarihinde 11.30 'da yenileyecek. Köy mülkleri yenileme süresi 210 gün olarak belirlendi.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor.

Camp Nou yenileme Haberi

Camp Nou yenileme

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo​, "Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. O yüzden Türk sponsorlarımızla bu anlamda görüşmelerimiz devam ediyor, Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var." dedi.


Calvo, NEF ile yaptıkları sponsorluk anlaşması kapsamında geldiği İstanbul'da AA muhabirinin sorularını yanıtladı. 


NEF ile yapılan sözleşmenin Türk futbolseverlere ulaşmak adına kendileri için önemli olduğunu belirten Calvo, sponsorluk anlaşmasının 1 Temmuz itibarıyla başlayacağını anımsatarak, anlaşmanın ​Türkiye'de NEF'in FC Barcelona ile ortaklığını ilan etmesi anlamını taşıdığını söyledi.​


Sponsorluk gelirleri oldukça yüksek olan Barcelona'da yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi veren Calvo, şunları kaydetti:


"Büyüme hedeflerimiz var, maliyetlerimiz de ona göre artıyor. Ona göre gelirlerimizi de artırmamız lazım. Futbolda iki türlü rekabet var, biri saha...